Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ν. Παππάς: Ο Τσίπρας δεν πρόκειται να γίνει Παπαδήμος - Θα ψηφιστεί η συμφωνία

Ν. Παππάς: Ο Τσίπρας δεν πρόκειται να γίνει Παπαδήμος - Θα ψηφιστεί η συμφωνία
"Η συμφωνία που θα έρθει στη Βουλή θα έχει τη στήριξη της σημερινής κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας"
«Ο Αλέξης Τσίπρας δεν πρόκειται να γίνει Παπαδήμος» υπογράμμισε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, αναφερόμενος στην ψήφιση της νέας συμφωνίας της Ελλάδας με τους δανειστές.
Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού υποστήριξε ότι ο Αλ. Τσίπρας έχει εκλεγεί με συγκεκριμένο κόμμα, με συγκεκριμένη εντολή, και ως αποτέλεσμα των εκλογών σχημάτισε συγκεκριμένη πλειοψηφία.
«Είναι σαφές ότι κάποιοι μνημονιακοί κύκλοι ονειρεύονται ότι θα μπορούσε ο Τσίπρας να γίνει πρωθυπουργός παντός καιρού, να μείνει σε αυτή τη θέση σχηματίζοντας άλλες ετερόκλητες, πρόσκαιρες πλειοψηφίες για να σφραγιστεί και η πορεία της Αριστεράς, γιατί αυτούς τους κύκλους αυτό τους καίει, για να σφραγιστεί από πρακτικές αποκρουστικές για τον πολίτη και μη συμβατές με τη λειτουργία του πολιτεύματος. Δηλαδή να βγαίνουν κυβερνήσεις από εκλογές και να σχηματίζονται ενδιάμεσα άλλες πλειοψηφίες υποτίθεται με όρους εκτάκτου ανάγκης» υποστήριξε εν συνεχεία.
Καταλήγοντας, ο Ν. Παππάς τόνισε ότι «είναι πολύ κρίσιμο και θα αποδειχθεί ότι η συμφωνία που θα έρθει στη Βουλή θα έχει τη στήριξη της σημερινής κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, κι αυτό θα μας ισχυροποιήσει ιδιαίτερα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης