Τελευταία Νέα
Πολιτική

Tusk: Ο χρόνος πιέζει τους πάντες - Απομένει μια εβδομάδα - Όχι σε πολιτικά παιχνίδια

tags :
Tusk: Ο χρόνος πιέζει τους πάντες - Απομένει μια εβδομάδα - Όχι σε πολιτικά παιχνίδια
Οι ηγέτες της ΕΕ θα πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη για το τι θα γίνει στο χειρότερο δυνατό σενάριο
Hχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, να σταματήσουν τα πολιτικά παιχνίδια, απέστειλε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, D. Tusk.
Λίγη ώρα πριν την έναρξη των εργασιών της έκτακτης Συνόδου Κορυφής και μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, Αλ. Τσίπρα, ο Tusk τόνισε χαρακτηριστικά πως ο χρόνος πιέζει τους πάντες, όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά και τους Ευρωπαίους, καθώς απομένει μόλις μια εβδομάδα μέχρι την επίσημη λήξη του ελληνικού προγράμματος.
Είναι δική μου ευθύνη ο σεβασμός όλων των Ευρωπαίων φορολογουμένων, τόνισε, για να συμπληρώσει πως είναι πραγματική η τελευταία πρόταση της Ελλάδας και πλέον πρέπει να αξιολογηθεί από τους θεσμούς.
Σύμφωνα με τον Tusk, συνέβησαν πολλά υποσχόμενα το τελευταίο διάστημα, αλλά δεν μπορεί να υπάρξει πολιτικό παιχνίδι, καθώς τα παιχνίδια δεν οδηγούν πουθενά.
Οι ηγέτες της ΕΕ θα πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη για το τι θα γίνει στο χειρότερο δυνατό σενάριο, σημείωσε, για να προσθέσει πως "έχουμε κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να λυθεί το πρόβλημα της Ελλάδας".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης