Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίσημη επίσκεψη Θεοδωράκη στις Βρυξέλλες – Επαφές με ηγέτες και Moscovici

Επίσημη επίσκεψη Θεοδωράκη στις Βρυξέλλες – Επαφές με ηγέτες και Moscovici
Σειρά συναντήσεων με ηγέτες της Ευρώπης και κορυφαίους αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα έχει ο επικεφαλής του Ποταμιού, στις Βρυξέλλες, στις 24 και 25 Ιουνίου
Σειρά συναντήσεων με ηγέτες της Ευρώπης καθώς και με τον επίτροπο Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης Pierre Moscovici θα έχει ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, στις Βρυξέλλες, στις 24 και 25 Ιουνίου.
Όπως ανακοίνωσε το Ποτάμι ο κ. Θεοδωράκης την προσεχή Τετάρτη (24/6) στις 11.30 το πρωί θα συναντηθεί με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων Pierre Moscovici.
Το βράδυ της ίδιας ημέρας (στις 19.00) θα παραστεί σε δείπνο εργασίας με οικοδεσπότη τον πρωθυπουργό του Βελγίου Charles Michel και τον πρόεδρο των φιλελεύθερων και δημοκρατών (ΑLDE), Guy Verhofstadt.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ποταμιού παρόντες στο δείπνο θα είναι μεταξύ άλλων οι πρωθυπουργοί της Ολλανδίας, του Λουξεμβούργου, και της Φινλανδίας και ηγέτες κομμάτων όπως ο Albert Rivera των Ισπανών Ciudadanos.
Την Πέμπτη ο Στ. Θεοδωράκης θα συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν Jyrki Katainen, αρμόδιο για τις επενδύσεις του πακέτου Juncker καθώς και με προσωπικότητες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, χωρίς να διευκρινίζεται με ποιους.
Τον Στ. Θεοδωράκη θα συνοδεύει στο ταξίδι του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης και η επικεφαλής του γραφείου διεθνών σχέσεων του Κινήματος Οντίν Λιναρδάτου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης