Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητρόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Στόχος ο έντιμος συμβιβασμός – Δεν είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε τις συνέπειες της ρήξης

Μητρόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Στόχος ο έντιμος συμβιβασμός – Δεν είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε τις συνέπειες της ρήξης
Πάμε καλά, σημαίνει ότι είμαστε πιο κοντά στις θέσεις των δανειστών τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να επιτύχει έναν έντιμο συμβιβασμό με τους δανειστές εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Μητρόπουλος.
«Δεν είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε τις συνέπειες της ρήξης, ο έντιμος συμβιβασμός είναι ο στόχος», ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Κληθείς να σχολιάσει τις πρώτες θετικές αντιδράσεις στις νέες ελληνικές προτάσεις και στο ότι αυτές αποτελούν μια «καλή βάση για πρόοδο», ο κ.Μητρόπουλος υποστήριξε «ότι το πάμε καλά σημαίνει ότι είμαστε πιο κοντά στις θέσεις των δανειστών».
«Από την πλευρά τους αυτό σημαίνει ότι μετακινούμαστε εμείς στις προτάσεις των δανειστών και φαίνεται αυτό θα τους ικανοποιήσει» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας – αναφερόμενος στα μέτρα που περιλαμβάνονται στην ελληνική πρόταση – πως η αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών σημαίνει έμμεση μείωση συντάξεων.
«Πρόκειται για μέτρα που είναι στην κατεύθυνση του ίδιου προγράμματος που επεβλήθη στη χώρα.
«Ο Αλέξης Τσίπρας ξέρει ότι έχει εκλεγεί για να διαγράψει χρέος, για να καταργήσει το μνημόνιο, για να πάρει πακέτο επανεκκίνησης και για να μεταφέρει την άποψη του λαού ότι το μνημόνιο που παρουσιάστηκε ως θεραπεία αποδείχθηκε μέχρι τώρα η απόλυτη καταστροφή», τόνισε ο κ.Μητρόπουλος.
«Το επικίνδυνο είναι, και εκεί θα δώσει μάχη ο πρωθυπουργός, να μην του μετακυλήσουν οι εταίροι την ιδιοκτησία του παλιού μνημονίου» υπογράμμισε ο κ.Μητρόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα ως «μάχη των μαχών» και κατέληξε λέγοντας ότι ο λαός εμπιστεύεται τον πρωθυπουργό να φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης