Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συγκέντρωση κατά της λιτότητας την Κυριακή 21/6 στο Σύνταγμα

Συγκέντρωση κατά της λιτότητας την Κυριακή 21/6 στο Σύνταγμα
Κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των πολιτικών λιτότητας απευθύνει η ΑΔΕΔΥ για την Κυριακή, στις 19:00, στο Σύνταγμα - Πρόσκληση για συμμετοχή απευθύνει και ο ΣΥΡΙΖΑ
Κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των πολιτικών λιτότητας απευθύνει η ΑΔΕΔΥ για την Κυριακή 21 Ιουνίου, στις 19:00, στο Σύνταγμα.
Πρόσκληση για συμμετοχή απευθύνει με ανακοίνωσή του και ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι «Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, η νεολαία, ο ελληνικός λαός αλλά και οι υπόλοιποι λαοί της Ευρώπης, δίνουμε ένα ηχηρό μήνυμα αντίστασης στον δήθεν μονόδρομο της λιτότητας, μήνυμα αντίστασης στους εκβιασμούς και στην καλλιέργεια κλίματος φόβου».
Στο μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ τονίζεται ακόμα ότι : «Παραμένουμε ακλόνητοι στη μάχη για τον τερματισμό της λιτότητας και την υπεράσπιση της αξιοπρέπειας της χώρας» και ότι «αγωνιζόμαστε για τις ζωές μας και το για μέλλον των παιδιών μας. Παλεύουμε για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης».
Σε σχετική της ανακοίνωση η ΑΔΕΔΥ σημειώνει πως «μετά από πέντε περίπου μήνες διαπραγματεύσεων οι εργαζόμενοι αντιλαμβάνονται ότι οι λύσεις των προβλημάτων τους μετατίθενται όλο και περισσότερο στο μέλλον.
Τα μνημόνια αντί να καταργηθούν, μπαίνουν σε διαδικασία ανανέωσης».
Ακόμη η ΑΔΕΔΥ γνωστοποιεί ότι σε περίπτωση που ανακοινωθεί συμφωνία κυβέρνησης - δανειστών η Εκτελεστική της Επιτροπή θα συνεδριάσει άμεσα για να εκτιμήσει και να αποφασίσει πρόγραμμα απεργιακών κινητοποιήσεων, υλοποιώντας απόφαση του Γενικού της Συμβουλίου.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης