Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παυλόπουλος (ΠτΔ) : Βρισκόμαστε στο τέλος της αρχής και όχι στην αρχή του τέλους

Παυλόπουλος (ΠτΔ) : Βρισκόμαστε στο τέλος της αρχής και όχι στην αρχή του τέλους
Ο ΠτΔ επανέλαβε πως θα κάνει ό,τι μπορεί στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη
Την άποψη ότι «βρισκόμαστε στο τέλος της αρχής και όχι στην αρχή του τέλους» εξέφρασε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, μιλώντας την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015 στο 1ο Διεθνές Νομικό Συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου και της Αμερικανικής Δικηγορικής Ένωσης.
Επίσης, επανέλαβε τη θέση που επανειλημμένα προβάλλει τις τελευταίες ημέρες, ότι δηλαδή θα κάνει ό,τι μπορεί στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη.
«Η συντριπτική πλειοψηφία των δημοκρατικών δυνάμεων στο κοινοβούλιο και όλο το πολιτειακό σύστημα το οποίο έχει την ευθύνη, ο καθένας στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, για την τύχη του τόπου, θα κάνουν τα πάντα για να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη και στην Ευρώπη γιατί αυτά είναι πράγματα αλληλένδετα», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
«Εύχομαι και εκφράζω την άποψη του συνόλου, του επιχειρηματικού κόσμου της χώρας, οι διαπραγματεύσεις να τελειώσουν το συντομότερο δυνατό.
Η συμφωνία να κλείσει και να επιβεβαιωθεί η θέση της χώρας μας, στην Ευρωζώνη», ανέφερε από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου Σίμος Αναστασόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης