Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχάρης: Η Κωνσταντοπούλου υποσκάπτει τη διαπραγματευτική προσπάθεια – Μετατρέπει τη Βουλή σε ανάκτορο

Θεοχάρης: Η Κωνσταντοπούλου υποσκάπτει τη διαπραγματευτική προσπάθεια – Μετατρέπει τη Βουλή σε ανάκτορο
Σκληρή επίθεση κατά της προέδρου της Βουλής εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, κατηγορώντας την ότι έχει προσωπική ατζέντα
Σκληρή επίθεση κατά της προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, Χάρης Θεοχάρης, κατηγορώντας την ότι «έχει προσωπική ατζέντα, αποκλίνουσα από την ατζέντα του πρωθυπουργού και υποσκάπτει-υποκαθιστά τη διαπραγματευτική προσπάθεια».
Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9.89 δήλωσε ότι «η κ. Κωνσταντοπούλου έχει πολλές δυσκολίες να κατανοήσει το ρόλο της Προέδρου της Βουλής, να απεκδυθεί το μανδύα του δικηγόρου και να φορέσει την τήβεννο της Προέδρου» και πρόσθεσε ότι «είναι λυπηρό να μετατρέπεται πάλι το Κοινοβούλιο σε Ανάκτορo».
Αναφερόμενος στην αντίδραση της Προέδρου της Βουλής στην έκθεση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, την οποία επέστρεψε «ως απαράδεκτη», υποστήριξε ότι αυτή σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στη χρονική συγκυρία της υποβολής- την ημέρα παρουσίασης των συμπερασμάτων της Επιτροπής Αλήθειας για το Χρέος.
«Της χάλασε το show», είπε ο Χ. Θεοχάρης εκτιμώντας… ότι «η ίδια ήλπιζε να έχει μια μέρα να συζητηθούν τα όσα θα παρουσίαζε στην Επιτροπή Αλήθειας».
Σε ερώτηση ακροατή ως προς το τι έκανε ο ίδιος ως Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων για τη φοροδιαφυγή, απάντησε ότι κατά το 2013, υπήρξε αύξηση των εισπράξεων των οφειλών της τάξης του 35%, ενώ οι εισπράξεις από τους μεγάλους οφειλέτες έγγιζε το 65%.
«Είχαμε σχέδιο, δώσαμε έμφαση και φτιάξαμε ειδική μονάδα για τους μεγάλους οφειλέτες».
Όσο για τη σημερινή συνεδρίαση του Eurogroup εκτίμησε ότι «σήμερα δεν περιμένουμε τίποτα» και ότι το θέμα θα αντιμετωπιστεί σε επίπεδο πρωθυπουργών- αρχηγών κρατών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης