Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη (ΝΔ): Για κάθε ενδεχόμενο προετοιμάζονται οι ξένοι – Αναγκαία μια συνάντηση Τσίπρα – Σαμαρά

Μπακογιάννη (ΝΔ): Για κάθε ενδεχόμενο προετοιμάζονται οι ξένοι – Αναγκαία μια συνάντηση Τσίπρα – Σαμαρά
Είναι γνωστό ότι εδώ και καιρό δεν συζητάμε με τον Αντώνη Σαμαρά τόνισε η βουλευτής της ΝΔ
Την άποψη πως οι ξένοι ετοιμάζονται για κάθε ενδεχόμενο αναφορικά με το ελληνικό ζήτημα εξέφρασε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, υποστηρίζοντας πως στη χθεσινή συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα του μετέφερε πληροφορίες και εκτιμήσεις που έχει με επαφές της από το εξωτερικό και οι οποίες συνηγορούν προς αυτήν την κατεύθυνση.
Ερωτηθείσα γιατί δεν ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΝΔ πριν από τη συνάντηση της με τον κ.Τσίπρα, η κα.Μπακογιάννη, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, τόνισε ότι είναι γνωστό ότι «δεν συζητάμε  με τον Αντώνη Σαμαρά εδώ και καιρό».
Η βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε πως είναι αναγκαία μια συνάντηση των κ.κ. Τσίπρα και Σαμαράς, αναφέροντας πως ο πρωθυπουργός θα μπορούσε να καλέσει τον κ.Σαμαρά, ενώ τόνισε ότι σε κάθε περίπτωση ο κ.Τσίπρας οφείλει να ζητήσει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, έτσι ώστε ο καθένας να έχει την ευθύνη των λόγων του.
Εντύπωση πάντως προκάλεσε και η τοποθέτηση της στο ερώτημα εάν μιλά με τον Κώστα Καραμανλή και εάν εκείνος γνώριζε ότι θα συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα.
«Μιλάω με τον Καραμανλή.
Νομίζω ότι ήξερε...
Δεν τον ενημέρωσα εγώ» είπε η βουλευτής της ΝΔ.
Κληθείσα να σχολιάσει την χθεσινή συνάντηση που είχε ο Αντώνης Σαμαράς με τον Κώστα Καραμανλή η βουλευτής της ΝΔ τη χαρακτήρισε «χρήσιμη», ενώ άφησε αιχμή για την αντιφατική στάση της ηγεσίας της ΝΔ στο ενδεχόμενο συμφωνίας, σημειώνοντας ότι κατά τη συνάντηση αυτή «θα συζητήθηκε και η θέση της ΝΔ στη Βουλή για την ενδεχόμενη συμφωνία».
Σε ό,τι αφορά τη θέση της ΝΔ για τη συμφωνία, παρατήρησε ότι «θα δούμε τη συμφωνία, θα την κουβεντιάσουμε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα».
Ως προς τα εσωκομματικά της ΝΔ η κα. Μπακογιάννη υπογράμμισε ότι «δεν κινείται τίποτα»
«Κανείς δεν κινεί κάτι.
Δεν κινούμαι, γιατί δεν μπορώ να ασχοληθώ με τα εσωτερικά της ΝΔ την ώρα που η χώρα είναι σε τόσο κρίσιμη κατάσταση» τόνισε η κα.Μπακογιάννη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης