Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνεδριάζει εκτάκτως την Τρίτη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ για την αποτίμηση των εξελίξεων

Συνεδριάζει  εκτάκτως την Τρίτη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ για την αποτίμηση των εξελίξεων
Η συνεδρίαση έρχεται εν μέσω των κρίσιμων διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με τους δανειστές 
Συνεδριάζει την Τρίτη 16 Ιουνίου, στις 13:00, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στην Αίθουσα Γερουσίας της Βουλής.
Η συνεδρίαση έρχεται εν μέσω των κρίσιμων διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με τους δανειστές και ενώ οι συζητήσεις που έγιναν το Σαββατοκύριακο στις Βρυξέλλες δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα.
Και ενώ η κυβέρνηση αναφέρει ότι δεν υπήρξε ρήξη και ότι δεν αποχώρησε από το τραπέζι η Αριστερή Πλατφόρμα του Π. Λαφαζάνη ζητά άμεσα εναλλακτικές λύσεις και να μην υπάρξει καμιά υποχώρηση.
Το τελευταίο άρθρο στο iskra.gr με τίτλο «Οι πιστωτές δυναμίτισαν τις διαπραγματεύσεις, ζητώντας γη και ύδωρ», είναι ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στην Αριστερή Πλατφόρμα.
Όπως επισημαίνει : «Η Ελλάδα διαθέτει πολλές εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες παρά τις προσωρινές σοβαρές δυσκολίες, μπορούν να δώσουν ελπίδα και προοπτική στον ελληνικό λαό και να οδηγήσουν τη χώρα σε ανορθωτική πορεία ανάπτυξης».
Βέβαιος ότι η όποια συμφωνία υπογράψει ο πρωθυπουργός θα περνάει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα και το κόμμα, είχε δηλώσει την περασμένη Παρασκευή ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κορωνάκης.
«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ότι ο πρωθυπουργός τη συμφωνία που υπογράψει θα είναι μία συμφωνία εντός των ορίων του κόμματος, που θα περνάει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα και το κόμμα.
Αυτή η συμφωνία δεν θα είναι μνημόνιο» ανέφερε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης