Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητσοτάκης (ΝΔ): Ο Βαρουφάκης έχει στο βάθος του μυαλού του την χρεοκοπία – Θέλουν επιστροφή στη δραχμή

Μητσοτάκης (ΝΔ): Ο Βαρουφάκης έχει στο βάθος του μυαλού του την χρεοκοπία – Θέλουν επιστροφή στη δραχμή
Οι τελικές ευθύνες βαρύνουν τον ίδιο τον πρωθυπουργό τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ
Δριμεία επίθεση στον υπουργό Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκη εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης, κατηγορώντας τον ότι «έχει στο βάθος του μυαλού του τη χρεοκοπία».
«Ή υπάρχει μια απίστευτη ασχετοσύνη ή κάποιοι χαίροντα τελικά για αυτή την εξέλιξη.
Η πλήρης αδυναμία παρουσίασης εναλλακτικών προτάσεων δείχνει τραγική ασχετοσύνη.
Ξέρουμε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ θέλουν επιστροφή στη δραχμή» τόνισε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha ο κ.Μητσοτάκης.
«Όταν ο ίδιος ο κ. Βαρουφάκης λέει ότι πριν τέσσερις μήνες θα μπορούσαν να κλείσουν συμφωνία, αναρωτιέμαι τι μεσολάβησε.
Το σχέδιό του είναι να οδηγηθούμε στη μη πληρωμή του ΔΝΤ ως ένα δείγμα της περήφανης ελληνικής διαπραγμάτευσης.
Οι μάσκες πέφτουν πια.
 Επιβεβαιώνεται αυτό που φοβόμασταν: ότι κάποιοι είχαν σχέδιο Β περί ρήξης και χρεοκοπίας, τώρα αυτό ξεδιπλώνεται» υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ.
«Ο κ.Τσίπρας πρέπει να αποφασίσει εάν θα είναι Πρωθυπουργός ή σύντροφος.
Ο τρόπος που διαχειρίζεται τις εσωτερικές ισορροπίες του ΣΥΡΙΖΑ δεν με αφορά, αλλά φοβάμαι ότι δεν έχει καταφέρει να βρει μια ισορροπία ενός προέδρου και ενός Πρωθυπουργού» υπογράμμισε ο κ.Μητσοτάκης.
«Ο χρόνος τελειώνει, η κλεψύδρα περίπου έχει αδειάσει.
Γιατί δεν μας λένε αυτά τα ισοδύναμα, γιατί αρνούνται να κάνουν μια ανοιχτή συζήτηση.
Μέχρι και την αυτονόητη πρόταση για την περικοπή των πρόωρων συντάξεων δεν την έχουμε δει.
Υπάρχουν εναλλακτικές που η κυβέρνηση αρνείται να τις συζητήσει γιατί θίγουν τη σκληρή της πελατεία, ενιαίο μισθολόγιο δημοσίων υπαλλήλων.
Δεν το κάνει η κυβέρνηση γιατί έχει κλείσει το μάτι σε κάποιους» τόνισε ο κ.Μητσοτάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης