Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βούλτεψη (ΝΔ): Η κυβέρνηση έχει οδηγήσει την χώρα στην πιο βαθιά μεταπολεμική της ύφεση

Βούλτεψη (ΝΔ): Η κυβέρνηση έχει οδηγήσει την χώρα στην πιο βαθιά μεταπολεμική της ύφεση
Υποχρεωμένη η κυβέρνηση να φέρει συμφωνία, δεν έχει άλλη επιλογή τόνισε η βουλευτής της ΝΔ
Την άποψη πως η κυβέρνηση έχει οδηγήσει την χώρα στην πιο βαθιά μεταπολεμική της ύφεση εξέφρασε η βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη.
«Η θέση μας δεν έχει αλλάξει.
Ζητούμε από την πρώτη στιγμή συμφωνία και από την πρώτη στιγμή υποστηρίζουμε ότι κάθε καθυστέρηση, παλινδρόμηση και αλαλούμ οδηγεί σε επιδείνωση της κατάστασης σε ό,τι αφορά τη διαπραγμάτευση.
Νομίζω ότι 4 μήνες μετά τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει.
Η κυβέρνηση όχι μόνο δεν έχει καταφέρει να εκπληρώσει τις προεκλογικές της υποσχέσεις, αντίθετα έχει οδηγήσει τη χώρα στην πιο βαθιά μεταπολεμική της ύφεση και όχι μόνο δεν έχει κάνει αυτό το οποίο υποσχέθηκε, δηλαδή μια καλύτερη διαπραγμάτευση που θα οδηγούσε σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά περιέπλεξε ακόμη περισσότερο τα πράγματα και 4 μήνες βρισκόμαστε μπροστά σε άλλου είδους απαιτήσεις που σημαίνει ότι οδήγησε το κλίμα μεταξύ Ελλάδας και εταίρων σε επιδείνωση» υπογράμμισε μιλώντας στο Real Fm η κα.Βούλτεψη.
«Η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να φέρει συμφωνία.
Δεν έχει καμία άλλη εντολή.
Δεν μπορεί να μας λένε τη μία “ζήτω οι δημιουργικές ασάφειες” και την άλλη να τρέχουν να διαβάσουν σωστά το κείμενο ή την εντολή του λαού.
Δεν μπορεί να υπογράφουν στις 20 Φεβρουαρίου για το χρέος και τώρα να βάζουν το θέμα του χρέους.
Αυτό δεν είναι διαπραγμάτευση» τόνισε η κα.Βούλτεψη.
Κληθείσα να σχολιάσει την κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει η ΝΔ, η κα.Βούλτεψη τόνισε ότι η ΝΔ «κατάφερε μέσα σε όλο αυτό το ψέμα και την παραπλάνηση να κρατήσει δυνάμεις της τάξης του 28%.
Στο κάτω-κάτω τον ΣΥΡΙΖΑ τον ψήφισε το 36%, δεν τον πίστεψαν δηλαδή και τόσοι πολλοί.
Θεωρούμε ότι καταφέραμε να μειώσουμε το ποσοστό απήχησης του “λεφτά υπάρχουν” στη χώρα».
«Η χώρα αυτή τη στιγμή έχει ανάγκη από την αξιωματική της αντιπολίτευση.
Είπαμε από την πρώτη στιγμή ότι δεν μπορούσαμε, μέσα σε αυτό το ασταθές περιβάλλον που δεν ξέραμε που θα βρεθεί η χώρα, εμείς να ξεκινήσουμε μια εσωστρέφεια.
Να βγάλουμε μπροστά διάφορους υποψήφιους αρχηγούς, να κυριαρχούμε με αυτόν τον τρόπο εμείς στην επικαιρότητα, να κάνουμε περιοδείες σε όλη την Ελλάδα, γιατί ο αρχηγός πλέον εκλέγεται από τη βάση.
Έπρεπε να γίνει πολύ μεγάλη διαδικασία στο κόμμα για την κρίση των εποχών» υπογράμμισε η κα.Βούλτεψη, η οποία διερωτήθηκε: «Μπορούμε να είμαστε σε αμφισβήτηση τέτοια ώρα;
Ποιος βιάζεται;».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης