Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αριστερή Πλατφόρμα: Τρέμουν μπροστά στις εξελίξεις οι δανειστές – Η Ελλάδα έχει πολλές εναλλακτικές

Αριστερή Πλατφόρμα: Τρέμουν μπροστά στις εξελίξεις οι δανειστές – Η Ελλάδα έχει πολλές εναλλακτικές
«Ξέρουν πολύ καλά ότι η αποτυχία των διαπραγματεύσεων για συμφωνία θα τους στοιχίσει πανάκριβα», τονίζεται
Για υποκριτική «ψυχραιμία» των δανειστών γίνεται λόγος στο βασικό άρθρο της ιστοσελίδας iskra.gr, που πρόσκειται στην Αριστερή Πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη με αφορμή την κατάρρευση των διαπραγματεύσεων μεταξύ Ελλάδας και πιστωτών.
Στο άρθρο, με τίτλο «Οι δανειστές δυναμίτισαν τις διαπραγματεύσεις, ζητώντας γη και ύδωρ», σημειώνεται ότι οι εκπρόσωποι του ευρωατλαντικού κατεστημένου, «παρά τις απειλές που εκτοξεύουν προς την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό, στην πραγματικότητα τρέμουν μπροστά στις τελευταίες εξελίξεις».
Μάλιστα, επισημαίνεται ότι «ξέρουν πολύ καλά ότι η αποτυχία των διαπραγματεύσεων για συμφωνία θα τους στοιχίσει πανάκριβα και οικονομικά και κυρίως γεωπολιτικά, όπως ήδη προεξοφλούσαν από χθες και πολλά γερμανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης».
Σημειώνεται, ακόμη, ότι «η Ελλάδα διαθέτει πολλές εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες παρά τις προσωρινές σοβαρές δυσκολίες, μπορούν να δώσουν ελπίδα και προοπτική στον ελληνικό λαό και να οδηγήσουν τη χώρα σε ανορθωτική πορεία ανάπτυξης».
Παράλληλα, η Αριστερή Πλατφόρμα τονίζει να μην υπάρξει «καμία υποχώρηση σε αξιώσεις που εξοντώνουν τον ελληνικό λαό. Η Ελλάδα να πάρει τώρα αποφάσεις για εναλλακτικές λύσεις».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης