Πολιτική

Μπαράζ επαφών Τσίπρα με πολιτικούς ηγέτες στη 2η ημέρα της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες

Μπαράζ επαφών Τσίπρα με πολιτικούς ηγέτες στη 2η ημέρα της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες
Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε σήμερα με την πρόεδρο της Βραζιλία, Dilma Roussef και με τον πρώτο Αντιπρόεδρο της Κούβας, κ. Miguel Diaz-Canel
Μπαράζ επαφών με πολιτικούς αρχηγούς της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στον απόηχο της χθεσινής τριμερούς συνάντησης με την Καγκελάριο της Γερμανίας, Angela Merkel και τον πρόεδρο της Γαλλίας, Francois Hollande.
Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε σήμερα με την πρόεδρο της Βραζιλία, Dilma Roussef και με τον πρώτο Αντιπρόεδρο της Κούβας, κ. Miguel Diaz-Canel.
Στη συνέχεια ο Έλληνας πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον Φινλανδό ομόλογό του, Juha Sipilä.
Αργότερα σήμερα ο κ. Τσίπρας αναμένεται να έχει νέα συνάντηση με τον πρόεδρο της Κομισιόν, Jean Claude Juncker, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η διαπραγμάτευση για το ελληνικό ζήτημα, με την κυβέρνηση να έχει υποβάλλει αίτημα 9μηνης παράτασης της δανειακής σύμβασης.
Σημειώνεται ότι στον κυβερνητικό συνασπισμό υπό τον νέο πρωθυπουργό της Φινλανδίας, συμμετέχει και το ευρωσκεπτικιστικό κόμμα «True Finns», το οποίο έχει εκφράσει την αντίθεσή του κατά της όποιας νέας βοήθειας προς την Ελλάδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης