Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δήλωση βόμβα από SPD (Γερμανία) : Εκτός διαπραγμάτευσης ο Schaeuble

Δήλωση βόμβα από SPD (Γερμανία) : Εκτός διαπραγμάτευσης ο Schaeuble
Όπως φέρεται να δήλωσε στην κρατική τηλεόραση ZDF, ο Schaeuble έχει πλέον την ίδια θέση στις διαπραγματεύσεις με τον Γ. Βαρουφάκη: «Επιτρέπεται να δίνει συνεντεύξεις, αλλά όχι πια να διαπραγματεύεται»
Σε μια σημαντική δήλωση – αποκάλυψη για το ρόλο του Γερμανού υπουργού Οικονομικών στη διαπραγμάτευση της Ελλάδας με τους θεσμούς και του δανειστές προχώρησε την Τετάρτη, και ενώ οι συνομιλίες βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του συγκυβερνώντος κόμματος (SPD) στη Γερμανία, Carsten Schneider.
Όπως φέρεται να δήλωσε στην κρατική τηλεόραση ZDF, και αναμεταδίδουν γερμανικά μέσα ενημέρωσης, ο Schaeuble έχει πλέον την ίδια θέση στις διαπραγματεύσεις με τον συνάδελφό του από την Ελλάδα, Γιάνη Βαρουφάκη: «Επιτρέπεται να δίνει συνεντεύξεις, αλλά όχι πια να διαπραγματεύεται». Τώρα, συμπλήρωσε, μόνο οι πρόεδροι των κυβερνήσεων, o Αλέξης Tσίπρας και η Angela Merkel μιλούν.
Τυχόν έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη, δεν αποτελεί επιλογή κατά τον Schneider: «Δεν είναι κάτι το οποίο θέλουμε», είπε και χαρακτήρισε σκηνοθετημένη την παρούσα αναταραχή για τις μεταρρυθμιστικές προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης.

www.bankingnews.gr



Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης