Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χουντής (αναπ. ΥΠΕΞ): Ο Juncker είπε «όχι» σε τηλεφώνημα Τσίπρα – Κρίσιμη η σημερινή ημέρα

Χουντής (αναπ. ΥΠΕΞ): Ο Juncker είπε «όχι» σε τηλεφώνημα Τσίπρα – Κρίσιμη η σημερινή ημέρα
Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα αρκεί να έχουμε τη στήριξη του λαού τόνισε ο κ.Χουντής
Την θέση πως πράγματι ο πρόεδρος της Κομισιόν, Jean Claude Juncker αρνήθηκε να μιλήσει τηλεφωνικά με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα διατύπωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Ν. Χουντής.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Χουντής αφού διέψευσε τόσο το Μέγαρο Μαξίμου όσο και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γαβριήλ Σακελλαρίδη (στην ενημέρωση των συντακτών είχε πει πως το τηλεφώνημα έγινε από κάποιον συνεργάτη του πρωθυπουργού, αλλά όχι από τον ίδιο τον κ.Τσίπρα) υπογράμμισε πως δεν είναι σωστό ο πρόεδρος της Κομισιόν να μην ανταποκρίνεται στο κάλεσμα ενός πρωθυπουργού.
Ο κ.Χουντής τόνισε ότι η σημερινή τριμερής συνάντηση Merkel, Hollande και Τσίπρα είναι πράγματι κρίσιμη, αν και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα κερδίσουν η Δημοκρατία και οι κόκκινες γραμμές που έχει δώσει στην κυβέρνηση ο ελληνικός λαός.
«Ο πρωθυπουργός θα δείξει αποφασιστικότητα και θα απαντήσει τόσο στα προβλήματα της Ελλάδας όσο και στα προβλήματα της Ευρώπης» είπε ο κ.Χουντής, τονίζοντας ότι «πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα, αρκεί να έχουμε τη στήριξη του ελληνικού λαού».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης