Τελευταία Νέα
Πολιτική

Το Ποτάμι: Η κυβέρνηση πρέπει να πάψει να είναι καράβι χωρίς πυξίδα γιατί τα βράχια είναι κοντά

Το Ποτάμι: Η κυβέρνηση πρέπει να πάψει να είναι καράβι χωρίς πυξίδα γιατί τα βράχια είναι κοντά
Επίθεση στην κυβέρνηση κάνοντας λόγο ουσιαστικά για διγλωσσία εξαπέλυσε το Ποτάμι με αφορμή την δήλωση του Γ. Σακελλαρίδη και εκείνη του Ν. Χουντή αναφορικά με τον Jean Claude Juncker
Επίθεση στην κυβέρνηση κάνοντας λόγο ουσιαστικά για διγλωσσία εξαπέλυσε το Ποτάμι με αφορμή την δήλωση του κυβερνητικού εκπρόσωπου Γ. Σακελλαρίδη και εκείνη του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Ν. Χουντή αναφορικά με τον Jean Claude Juncker.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ποταμιού : « Ο κ. Τσίπρας με τις παλινωδίες του δε μπερδεύει μόνο τους συμμάχους της χώρας μας αλλά και τους στενούς του συνεργάτες. Ο κυβερνητικός του εκπρόσωπος χαρακτηρίζει τον κ. Juncker «πραγματικό φίλο της Ελλάδας» αλλά ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών κ Χουντής που επίσης έχει συνεχή επαφή με τον κ. Τσίπρα έχει άλλη γνώμη και δηλώνει ότι «τουριστικά ο Juncker είναι φιλέλληνας, στην ουσία εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα»».
Και συνεχίζει ως εξής: «Οι χαρακτηρισμοί αυτοί απέναντι στον κ. Juncker. – φίλο και σύμμαχο της χώρας μας – είναι προσβλητικοί και την ευθύνη έχει ο Πρωθυπουργός.
Η κυβέρνηση του πρέπει να πάψει να είναι καράβι χωρίς πυξίδα γιατί τα βράχια είναι κοντά.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης