Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βίτσας (ΣΥΡΙΖΑ): Η ελληνική πρόταση στους θεσμούς περιέχει μέτρα που δεν επιθυμεί η κυβέρνηση

Βίτσας (ΣΥΡΙΖΑ): Η ελληνική πρόταση στους θεσμούς περιέχει μέτρα που δεν επιθυμεί η κυβέρνηση
Πρέπει να εργαστούμε ώστε να βρεθεί μια μόνιμη και σταθερή λύση τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι πολλά από τα μέτρα που περιλαμβάνονται στην ελληνική πρόταση προς τους θεσμούς δεν τα επιθυμεί η κυβέρνηση διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Βίτσας.
«Αυτό που χρειάζεται είναι να εργαστούμε ώστε να βρεθεί μόνιμη και σταθερή λύση» ανέφερε σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Βίτσας, τονίζοντας πως η πρόταση των δανειστών είναι ένα σχήμα που δεν μπορεί να συζητηθεί στη Βουλή, κάτι που άλλωστε φάνηκε μια και την απέρριψαν οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου.
Ο κ.Βίτσας τόνισε ότι η ελληνική πρόταση μπορεί να περάσει από τη Βουλή, παρά το γεγονός ότι περιέχει μέτρα, τα οποία – όπως είπε – δεν θα ήθελε να πάρει η κυβέρνηση.
Όπως είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση μελετά το ενδεχόμενο να τα επουλώσει με άλλα μέτρα.
Σύμφωνα με τον κ.Βίτσα, η κυβέρνηση δεν συζητά νέες μειώσεις στις κύριες και επικουρικές συντάξεις ή αύξηση του ΦΠΑ στην ενέργεια κατά 10 μονάδες και υποστήριξε πως δεν θα ήθελε να αυξηθεί ο ΦΠΑ στα νησιά λέγοντας ότι είναι δυνατόν να βρεθούν ισοδύναμα.
Επιπλέον, εκτίμησε πως η σύγκλιση θα πρέπει να γίνει πάνω στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας πως θα υπάρξει αρραγής η ενότητα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης