Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητρόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Κείμενο λήξης πολέμου το πακέτο μέτρων των δανειστών – Όχι σε ρήξη

Μητρόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Κείμενο λήξης πολέμου το πακέτο μέτρων των δανειστών – Όχι σε ρήξη
Απομακρύνεται το σενάριο των εκλογών τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Κείμενο λήξης πολέμου χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Μητρόπουλος το πακέτο μέτρων που προτείνουν στην ελληνική κυβέρνηση οι θεσμοί.
«Είχαν το θράσος οι δανειστές να προβάλουν αυτό το κείμενο.
Δεν φαίνονται οι δανειστές να θέλουν να κάνουν πίσω» ανέφερε σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο κ.Μητρόπουλος, ο οποίος ερωτηθείς σχετικά με την «ανταλλαγή δηλώσεων» μεταξύ του Μεγάρου Μαξίμου και του προέδρου της Κομισιόν, Jean Claude Juncker, έκανε λόγο για «θράσος να ειρωνεύονται».
Ο κ. Μητρόπουλος τόνισε πως η πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης «είναι πολύ μακριά από τις δικές μας δεσμεύσεις» αλλά τάχθηκε κατά της ρήξης, αφού όπως είπε «δεν μπορούμε και πολιτικά να τη διαχειριστούμε, αφού δεν τα καταφέραμε να κάνουμε διαπραγμάτευση».
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο εκλογών, απάντησε ότι «το σενάριο απομακρύνεται» και υποστήριξε ότι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να πάει σε εκλογές «με το mail Τσακαλώτου, που είναι πολύ μακριά από τις θέσεις μας».
Όσον αφορά το εάν θα περάσει από τη Βουλή το πακέτο μέτρων που προτείνει στους θεσμούς η ελληνική κυβέρνηση, ο κ.Μητρόπουλος είπε: «Θέλω να πιστεύω ότι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός δεν θα εισαγάγει ένα τέτοιο κείμενο στη Βουλή.
Με δική του πρωτοβουλία όλα τα κόμματα απέρριψαν το πακέτο Juncker».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης