Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης: Δεν δεχόμαστε πολλά από αυτά που ζητούν οι δανειστές

Θεοδωράκης: Δεν δεχόμαστε πολλά από αυτά που ζητούν οι δανειστές
Ο επικεφαλής του Ποταμιού ζήτησε να ενημερωθεί ο ελληνικός λαός και ο πολιτικός κόσμος για τις διεκδικήσεις της ελληνικής κυβέρνησης
Την αντίθεση του Ποταμιού με πολλά απ’ αυτά που απαιτεί η πλευρά των δανειστών εξέφρασε ο επικεφαλής του κόμματος, Σταύρος Θεοδωράκης, στον απόηχο της συνάντησης στις Βρυξέλλες ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της Κομισιόν, το βράδυ της Τετάρτης.
«Πολλά από αυτά που μας ζητούν ή φαίνονται να ζητούν οι εταίροι και οι δανειστές μας δεν γίνονται αποδεκτά από το Ποτάμι.
Από την άλλη, όμως, πρέπει να μας πει η κυβέρνηση τι είναι αυτό που ζητάει από τους εταίρους μας», δήλωσε από το Παρίσι ο Στ. Θεοδωράκης, όπου συναντήθηκε με τον πρώτο γραμματέα του γαλλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος, Jean-Christophe Cambadélis.
Παράλληλα, ζήτησε να ενημερωθεί ο ελληνικός λαός και ο πολιτικός κόσμος για τις διεκδικήσεις της ελληνικής κυβέρνησης.
«Πολύ φοβάμαι ότι η λύση δεν είναι οι απαιτήσεις, έτσι χωρίς πρόγραμμα, από την Αθήνα, και βέβαια η λύση δεν είναι τα σενάρια λιτότητας των συντηρητικών κύκλων της Ευρώπης», πρόσθεσε ο κ. Θεοδωράκης, οποίος το βράδυ της Πέμπτης αναμένεται να συναντηθεί με τον Γάλλο υπουργό Οικονομικών Michel Sapin.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης