Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρυσόγονος: Χειρότερη και από το mail Χαρδούβελη η πρόταση των δανειστών

Χρυσόγονος: Χειρότερη και από το mail Χαρδούβελη η πρόταση των δανειστών
Συνέχιση των διαπραγματεύσεων για ένα επωφελές αποτέλεσμα και στη χειρότερη ένα δημοψήφισμα προτείνει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος, σχολιάζοντας τις προτάσεις που παρουσίασε χθες στον πρωθυπουργό ο πρόεδρος της Κομισιόν
Συνέχιση των διαπραγματεύσεων σε σκληρή κατεύθυνση για ένα επωφελές αποτέλεσμα και στη χειρότερη ένα δημοψήφισμα προτείνει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος, σχολιάζοντας τις προτάσεις που παρουσίασε χθες στον πρωθυπουργό εκ μέρους των δανειστών ο πρόεδρος της Κομισιόν.
Σχολιάζοντας το περιεχόμενο της πρότασης σημειώνει ότι «είναι σαφώς χειρότερο από το mail Χαρδούβελη» και εξέφρασε την εκτίμηση ότι «το πακέτο αυτών των μέτρων δεν μπορεί να το αποδεχθεί όχι μόνο ο πρωθυπουργός, νομίζω ο ΣΥΡΙΖΑ γενικά, το θεωρώ περίπου δεδομένο».
Κατά τ’ άλλα όμως αναφέρει ότι «θεωρώ ότι θα ήταν εκτός των ορίων της λαϊκής εντολής να υπογράψουμε τέτοια πράγματα και να τα εφαρμόσουμε. Από την άλλη μεριά όμως δεν έχουμε και λαϊκή εντολή για ρήξη».
«Έχουμε λαϊκή εντολή για σκληρή διαπραγμάτευση η οποία να φέρε επωφελές αποτέλεσμα. Αν έστω και την τελευταία στιγμή υπάρξουν γενναίες εκπτώσεις, εκ μέρους των δανειστών και στις απαιτήσεις τους και έρθει σε ένα λογαριασμό το πράγμα έχει καλώς.
Αν όχι θα πρέπει να υπάρξει αναβάπτιση στη λαϊκή εντολή, διότι είτε προς τη μία, είτε προς την άλλη κατεύθυνση υπερβαίνουμε τα όρια της εντολής του Ιανουαρίου», δήλωσε ο ετρωβουλευτής στον Real Fm.
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο εκλογών σημείωσε ότι «αντί για εκλογές εγώ πιο λογικό θα έβλεπα το ενδεχόμενο ενός δημοψηφίσματος που μπορεί να γίνει και πολύ συντομότερα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης