Τελευταία Νέα
Πολιτική

Προειδοποίηση Δρίτσα: Η Ελλάδα δεν θα παραδοθεί στις απαιτήσεις των δανειστών της

Προειδοποίηση Δρίτσα: Η Ελλάδα δεν θα παραδοθεί στις απαιτήσεις των δανειστών της
Κατώτερη των εκτιμήσεων η πρόταση του Juncker για τη συμφωνία
Η Ελλάδα δεν θα παραδοθεί στις απαιτήσεις των δανειστών της, διεμήνυσε σήμερα, Πέμπτη, από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας, Θεόδωρος Δρίτσας.
Ειδικότερα, ο κ. Δρίτσας, τόνισε πως η συμφωνία που πρότεινε ο πρόεδρος της Κομισιόν, Jean Claude Juncker, στην ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί να γίνει δεκτή.
«Αυτά που φαίνεται να συζητήθηκαν και να προτάθηκαν από τον κ. Juncker κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Έλληνα πρωθυπουργό είναι κατώτερα των προσδοκιών μας με κάθε τρόπο», υπογράμμισε ο υπουργός, για να προσθέσει πως αν όσα ακούγονται επιβεβαιωθούν «προφανώς δεν μπορούμε να δεχτούμε την πρόταση».
Ο ίδιος κατέστησε σαφές πως «αν οι δανειστές θέλουν την πλήρη παράδοση δεν θα την έχουν», επισημαίνοντας με νόημα πως «αν η Ευρώπη τρελαθεί το λόγο έχει ο λαός».
Στη συνέχεια τόνισε πως η ελληνική κυβέρνηση κατέθεσε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, το οποίο οι πιστωτές δεν ήθελαν, κατηγορώντας πως επιθυμία τους είναι «να κάνουν λογιστική και όχι πολιτική».
Αξίζει να αναφερθεί τέλος, πως ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας υποστήριξε ότι εξακολουθεί να θεωρεί πολύ μεγάλο λάθος την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης