Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης: Η κυβέρνηση δεν μπορεί να υλοποιήσει οποιαδήποτε ευρωπαϊκή συμφωνία – Δεν πιστεύει στις μεταρρυθμίσεις

Θεοδωράκης: Η κυβέρνηση δεν μπορεί να υλοποιήσει οποιαδήποτε ευρωπαϊκή συμφωνία – Δεν πιστεύει στις μεταρρυθμίσεις
Ο ΣΥΡΙΖΑ εφαρμόζει μόνο την κακή πολιτική των παλιών κυβερνητικών κομμάτων υποστήριξε ο Στ. Θεοδωράκης
Την άποψη ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να υλοποιήσει οποιαδήποτε ευρωπαϊκή συμφωνία εξέφρασε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.
«Οι περισσότεροι στον ΣΥΡΙΖΑ, και βέβαια στους ΑΝΕΛ, δεν πιστεύουν στις μεταρρυθμίσεις της κοινωνίας και στην ευρωπαϊκή προοπτική» υπογράμμισε ο κ.Θεοδωράκης, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να διεξαχθούν εθνικές εκλογές εντός του έτους.
Ο κ.Θεοδωράκης αφού εκτίμησε ότι η επικείμενη συμφωνία με τους εταίρους θα φέρει πολιτικές εξελίξεις, τόνισε ότι ο ρόλος του κόμματος του θα είναι καθοριστικός στη νέα εποχή που διαμορφώνεται.
«Ο ρόλος του Ποταμιού στη νέα εποχή προβλέπεται καθοριστικός, γιατί στο στάσιμο ελληνικό πολιτικό τοπίο ο ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη και τώρα, εφαρμόζει μόνο την κακή πολιτική των παλιών κυβερνητικών κομμάτων.
Από αυτή την πολιτική περιδίνηση το Ποτάμι θα κρατηθεί μακριά, γιατί συνομιλεί με το μέλλον και όχι με τους παρηκμασμένους πολιτικούς σχηματισμούς» σημείωσε ο κ. Θεοδωράκης.
«Το Ποτάμι είναι η συμπαγής μάζα των ευρωπαϊστών της κοινωνίας που είναι ανοικτό σε συνεργασίες με ενεργούς πολίτες και πολιτικούς που πιστεύουν στις βαθιές μεταρρυθμίσεις που απαιτεί η κοινωνία, αλλά δεν σκοπεύει να γίνει ναυαγοσώστης των παλιών κομμάτων που μας οδήγησαν εδώ.
Το Ποτάμι παραμένει ο αρχισυνωμότης του καλού της κοινωνίας που θα δώσει την ευκαιρία στους αποκλεισμένους να μπουν στην πολιτική» υπογράμμισε ο κ.Θεοδωράκης

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης