Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πιθανή ανακοίνωση την Τρίτη για την έκβαση της σύσκεψης στο Βερολίνο – Πηγές του MNI

Πιθανή ανακοίνωση την Τρίτη για την έκβαση της σύσκεψης στο Βερολίνο – Πηγές του MNI
Δείπνο εργασίας στο Βερολίνο με μενού την Ελλάδα και συνδαιτυμόνες τους Μerkel, Hollande, Juncker, Lagarde και Draghi
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην υπάρξει απόψε ανακοίνωση για το θέμα της Ελλάδας, το οποίο θα απασχολήσει τη μίνι σύνοδο στο Βερολίνο των δανειστών της χώρας, αφήνει πηγή που επικαλείται το πρακτορείο MNI.
Λίγο πριν είχαν διαρρεύσει πληροφορίες πάντως σύμφωνα με τις οποίες είναι πιθανό να γίνει το βράδυ της Δευτέρας κάποια ανακοίνωση, μετά το δείπνο εργασίας στο Βερολίνο στο οποίο όπως μετέδωσαν Bloomberg και Reuters θα συμμετέχουν εκτός από τη Γερμανίδα Καγκελάριο, Α. Μerkel, τoν Γάλλο πρόεδρο Fr. Hollande και τον πρόεδρο της Κομισιόν, J. C. Juncker, όπως ήταν προγραματισμένο, η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, C. Lagarde και ο διοικητής της ΕΚΤ M. Draghi.
Το ελληνικό ζήτημα, ακόμη κι αν δεν αποτέλεσε το επίσημο αντικείμενο των συνομιλιών, κυριάρχησε στην ατζέντα της σημερινής συνάντησης των Juncker, Merkel και Hollande που ξεκίνησε νωρίτερα χωρίς να υπάρξουν δηλώσεις.
H τριμερής συνάντηση κρίθηκε υψίστης σημασίας για την Ελλάδα, την ώρα που η διαπραγμάτευση με τους θεσμούς βρίσκεται στο κρισιμότερο σημείο της κι ενώ ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλ. Τσίπρας έχει ζητήσει πολιτική λύση για την επίτευξη συμφωνίας το συντομότερο δυνατόν.

www.bankingnews.gr



Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης