Τελευταία Νέα
Πολιτική

Moscovici: Προέχει η ολοκλήρωση του δεύτερου προγράμματος – Ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέο

Moscovici: Προέχει η ολοκλήρωση του δεύτερου προγράμματος – Ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέο
Μιλώντας στην τηλεόραση του Bloomberg, σημείωσε ότι: «Χρειάζεται πρώτα να κλείσουμε την αξιολόγηση του δεύτερου προγράμματος, να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμα, και έπειτα θα είμαστε σε θέση να συζητήσουμε για περαιτέρω συμφωνίες»
«Οι συζητήσεις για ένα πιθανό τρίτο πακέτο διάσωσης για την Ελλάδα μπορούν να ξεκινήσουν αφού η κυβέρνηση γεφυρώσει «ουσιαστικές» διαφορές με τους πιστωτές της πάνω στην τρέχουσα δανειακή σύμβαση», δήλωσε ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Pierre Moscovici, από τη Δρέσδη της Γερμανίας, όπου συμμετέχει στην Σύνοδο των G7.
Μιλώντας στην τηλεόραση του Bloomberg, σημείωσε ότι: «Χρειάζεται πρώτα να κλείσουμε την αξιολόγηση του δεύτερου προγράμματος, να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμα, και έπειτα θα είμαστε σε θέση να συζητήσουμε για περαιτέρω συμφωνίες».
«Ας μην συγχέουμε αυτά τα προβλήματα, αυτές τις προκλήσεις – καθένα απ’ αυτά είναι αρκετά δύσκολο και ευαίσθητο, αλλά καθένα απ’ αυτά μπορεί να αντιμετωπιστεί», πρόσθεσε ο Επίτροπος.
Όσον αφορά στην πορεία των διαπραγματεύσεων και το κατά πόσο είναι κοντά μια συμφωνία της Ελλάδας με τους δανειστές σημείωσε ότι «εξακολουθεί να είναι μακριά», τονίζοντυας ότι «είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να επιταχύνουμε».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης