Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητρόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Συμφωνία χωρίς το ΔΝΤ δεν μπορεί να υπάρξει – Αντιφάσεις από τον Γ. Βαρουφάκη

Μητρόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Συμφωνία χωρίς το ΔΝΤ δεν μπορεί να υπάρξει – Αντιφάσεις από τον Γ. Βαρουφάκη
Δεν θα περάσει η συμφωνία εάν οι δανειστές επιμείνουν στις σκληρές γραμμές για κατώτατο μισθό και ρήτρα μηδενικού ελλείμματος τόνισε ο κ.Μητρόπουλος
Την άποψη πως δεν μπορεί να υπάρξει συμφωνία χωρίς το ΔΝΤ εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ Μητρόπουλος, ο οποίος άφησε αιχμές κατά του Γ. Βαρουφάκη κάνοντας λόγο για αντιφάσεις αναφορικά με την τακτική των διαπραγματεύσεων.
Σε δηλώσεις του στο Mega ο κ.Μητρόπουλος έκανε κριτική τόσο απέναντι στην διαπραγμάτευση, όσο και απέναντι στον υπουργό Οικονομικών, ενώ υπογράμμισε πως «εάν οι δανειστές επιμείνουν στις σκληρές γραμμές για κατώτατο μισθό και ρήτρα μηδενικού ελλείμματος, είναι λογικό να μην περάσει».
Αναφερόμενος στην πορεία των διαπραγματεύσεων και στους χειρισμούς του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη ο κ. Μητρόπουλος τόνισε ότι «υπάρχουν αντιφάσεις του αγαπητού φίλου μου Βαρουφάκη»
«Ο Τσίπρας μάχεται να μην είναι στη λίστα των μέτρων, εργασιακά, ασφαλιστικό και οι σκληροί δείκτες του ΦΠΑ», τόνισε ο κ.Μητρόπουλος, αναφέροντας ότι «αν συμβεί αυτό είναι θέμα συζήτησης στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ».
«Αν οι δανειστές επιμείνουν στις σκληρές γραμμές για κατώτατο μισθό, συνέχιση ρήτρας ελλείμματος, αφαίρεση του προνοιακού επιδόματος, είναι λογικό να μην περάσει η συμφωνία» υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης