Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχάρης (Ποτάμι): Να κάνει ρήξη με τις ιδεοληψίες και τα ψέματα της η κυβέρνηση

Θεοχάρης (Ποτάμι): Να κάνει ρήξη με τις ιδεοληψίες και τα ψέματα της η κυβέρνηση
Να προχωρήσει σε μια συμφωνία προς όφελος του ελληνικού λαού ζήτησε ο βουλευτής του Ποταμιού
Να κάνει ρήξη με τις ιδεοληψίες και τα ψέματα της κάλεσε την κυβέρνηση ο βουλευτής του Ποταμιού, Χάρης Θεοχάρης, ζητώντας να υπάρξει μια επωφελής για τον ελληνικό λαό συμφωνία.
«Κάθε συμφωνία είναι προτιμότερη από αυτό που θα επακολουθήσει χωρίς συμφωνία» τόνισε σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο κ.Θεοχάρης, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Προσωπικά λίγο με ενδιαφέρει, εάν ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε τις εκλογές με ψέματα.
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν θα καταστραφεί ή δε θα καταστραφεί η χώρα που ζω, εγώ και το παιδί μου, ανάλογα με το πως θα πράξει η κυβέρνηση».
Ερωτηθείς για το εάν θα υπάρξει συμφωνία με τους πιστωτές, ο κ. Θεοχάρης τόνισε ότι έστω και σε αναλογία 55-45% οι φωνές της λογικής δείχνουν να επικρατούν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ αν και αυτό δεν είναι βέβαιο ότι συμβαίνει στους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Όπως είπε, «η διαδικασία διαπραγμάτευσης στο τεχνικό επίπεδο έχει πια τελειώσει, οι διαφορές έχουν οριοθετηθεί και είμαστε πραγματικά στο σημείο που θα πρέπει το Μέγαρο Μαξίμου και η πλευρά των εταίρων να κινηθούν για μια πολιτική λύση».
Απαντώντας στο ερώτημα τι στάση θα κρατήσει το Ποτάμι σε μια συμφωνία που θα φέρει η κυβέρνηση υπογράμμισε ότι το κόμμα του θα στηρίξει τη συμφωνία ασκώντας όμως ταυτόχρονα δριμύτατη κριτική, εξηγώντας ότι κάθε συμφωνία είναι προτιμότερη από αυτό που θα επακολουθήσει χωρίς συμφωνία.
Ο κ. Θεοχάρης κάλεσε την κυβέρνηση να ακούσει τη φωνή του ελληνικού λαού, ο οποίος - όπως είπε - σε ποσοστό 70% θέλει μια συμφωνία και σε ποσοστό άνω του 80% θέλει την παραμονή στο ευρώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης