Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος (υπ. Άμυνας): Η Ελλάδα δεν γονατίζει, έχουμε μακρά ιστορία σε αγώνες

Καμμένος (υπ. Άμυνας): Η Ελλάδα δεν γονατίζει, έχουμε μακρά ιστορία σε αγώνες
Στο ετήσιο μνημόσυνο πεσόντων καταδρομέων στο Ηρώο των Λ.Ο.Κ. ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένος
Στο ετήσιο μνημόσυνο πεσόντων καταδρομέων στο Ηρώο των Λ.Ο.Κ., στο Καβούρι Αττικής, παρέστη ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο και τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη.
Ο κ. Καμμένος στο χαιρετισμό που απηύθυνε, μεταξύ άλλων, σημείωσε πως «είμαστε εδώ σήμερα, για να τιμήσουμε και να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας και τον εθνικό δημόσιο έπαινο σε όλους τους καταδρομείς μας, στους επίλεκτους, που κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, έπεσαν υπέρ βωμών και εστιών».
Τόνισε δε, πως την «έπεσαν για την Ελλάδα που μας ενώνει, υπερασπιζόμενοι το σύστημα αξιών μας, την Ελλάδα που σήμερα δέχεται μία ιδιαίτερα μεγάλη επίθεση από αυτούς που θέλουν την Παγκοσμιοποίηση, την κατάρρευση των Εθνών-Κρατών, τη διάλυση των αξιών, την ισοπέδωση όλων».
Όπως είπε χαρακτηριστικά, «στη χώρα αυτή υπάρχει παράδοση και ιστορικό βάθος, ενώ «όλοι αυτοί που τιμούμε σήμερα εδώ, μας δείχνουν ποιος είναι ο δρόμος αλλά και ο τρόπος για να κάνουμε την πατρίδα μας ισχυρότερη και την κοινωνία μας καλύτερη».
Υπογράμμισε μάλιστα  «θέλουμε μια πατρίδα ελεύθερη και ανεξάρτητη.
Έναν λαό όρθιο, υπερήφανο και ένα σύστημα αξιών, αυτό της πίστεως, της ψυχής, του ανατείνεσθαι.
Αυτή η πατρίδα δεν γονατίζει».
Και κατέληξε λέγοντας «ας στρέψουμε, λοιπόν, την σκέψη μας σε όλους τους ήρωές μας, ας τους υποσχεθούμε να φτιάξουμε μια καλύτερη και ισχυρότερη πατρίδα.
Θα  τηρήσουμε την υπόσχεσή μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης