Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης: Κάθε εναλλακτική λύση που καταργεί παλιά μνημόνια προτιμότερη από εξουθενωτικές συμφωνίες

Λαφαζάνης: Κάθε εναλλακτική λύση που καταργεί παλιά μνημόνια προτιμότερη από εξουθενωτικές συμφωνίες
"H κυβέρνηση πρέπει να είναι έτοιμη για να εφαρμοστεί κάθε δυνατή εναλλακτική λύση"
Ανυποχώρητος στη θέση του για ρήξη με τους δανειστές εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.
Λίγα λεπτά μετά την ομιλία του στα μέλη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, σε πηγαδάκι με δημοσιογράφους σημείωνε  πως οι λεγόμενοι θεσμοί εφαρμόζουν εδώ και τέσσερις μήνες το μαρτύριο της σταγόνας σε βάρος του ελληνικού λαού και μια από τις πιο φρικτές εκβιαστικές πρακτικές στα παγκόσμια χρονικά σε βάρος της χώρας.
Ανέφερε δε, πως αυτή την ώρα η κυβέρνηση πρέπει να προετοιμαστεί σε βάθος και να προετοιμάσει τον ελληνικό λαό για την περίπτωση που δεν υπάρξει τις επόμενες μέρες μια συμφωνία συμβατή με το πρόγραμμά μας.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η κυβέρνηση πρέπει να είναι έτοιμη και να ετοιμάσει τον ελληνικό λαό για να εφαρμοστεί κάθε δυνατή εναλλακτική λύση προκειμένου να αποτραπούν νέα μέτρα και ιδιωτικοποιήσεις, να εφαρμοστεί κάθε δυνατή εναλλακτική λύση για να αποκτήσει η χώρα ισχυρή ρευστότητα και να επιτύχει διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους, χωρίς τα οποία δεν είναι δυνατόν να ανακοπούν υφεσιακές τάσεις και να αναζωογονοποιηθεί η οικονομία.
Κάθε εναλλακτική λύση που καταργεί παλιά μνημόνια και αποτρέπει νέας μορφής πειθαναγκασμούς, είναι πολύ προτιμότερη από εξουθενωτικές συμφωνίες, γιατί δίνει ελπίδα και προοπτική στη χώρα, όπως είπε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης