Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ): Συμφωνία εντός των επόμενων 10 ημερών – Θα την στηρίξουν οι βουλευτές της κυβέρνησης

Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ): Συμφωνία εντός των επόμενων 10 ημερών – Θα την στηρίξουν οι βουλευτές της κυβέρνησης
Το κόστος μη συμφωνίας είναι μεγάλο και για την Ελλάδα και για τους εταίρους υπογράμμισε ο κ. Παπαδημούλης
Την εκτίμηση ότι εντός των επόμενων 10 ημερών η Ελλάδα θα καταλήξει σε συμφωνία με τους εταίρους – δανειστές διατύπωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Παπαδημούλης υποστήριξε πως η συμφωνία επείγει και είναι προς το συμφέρον και των δύο πλευρών.
«Το κόστος μη συμφωνίας είναι μεγάλο και για την Ελλάδα και για τους εταίρους» τόνισε ο κ.Παπαδημούλης, ο οποίος χαρακτήρισε σημαντική τη συνάντηση που θα έχει το μεσημέρι ο πρωθυπουργός με τον πρόεδρο της ευρωπαϊκής επιτροπής Jean Claude Juncker.
«Το ζητούμενο είναι να πετύχουμε την καλύτερη συμφωνία» είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος εκτίμησε ότι τη συμφωνία θα την στηρίξει η κυβερνητική πλειοψηφία σημειώνοντας πως θα έχει την ευρύτερη στήριξη της Βουλής αλλά και της κοινωνίας.
«Κανένας στο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κάνει τη χάρη στα περί αριστερής παρένθεσης που επικαλούνται κάποιοι.
Κάποιοι από τους στόχους του ΣΥΡΙΖΑ θα εφαρμοστούν αργότερα γιατί κανείς δεν θα τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια του Τσίπρα ώστε να πέσει η κυβέρνηση» εκτίμησε ο κ.Παπαδημούλης, αναφέροντας πως όλοι πρέπει να στηρίξουν με όλες τις δυνάμεις τους τον Τσίπρα και την προσπάθεια που κάνει.
Επιπλέον, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε τη στήριξη του στο πρόσωπο της προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, τονίζοντας ότι η επίθεση που δέχεται είναι υπερβολική.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης