Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη (ΝΔ): Στηρίζουμε την κυβέρνηση, εφόσον πορευτεί στη σωστή κατεύθυνση

Μπακογιάννη (ΝΔ): Στηρίζουμε την κυβέρνηση, εφόσον πορευτεί στη σωστή κατεύθυνση
"Θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων"
Τη στήριξη της κυβέρνησης… υπό προϋποθέσεις προανήγγειλε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.
Ειδικότερα, μιλώντας σε εκδήλωση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς, η βουλευτής της ΝΔ υπογράμμισε πως δεν θα είμαστε η αντιπολίτευση του λαϊκισμού.
«Θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Υπεύθυνα θα στηρίξουμε την κυβέρνηση, εφόσον πορευτεί στη σωστή κατεύθυνση. Αλλά θα είμαστε σκληροί απέναντι σε κάθε κυβερνητική πολιτική που θα αποβαίνει σε βάρος της οικονομίας, των επιχειρήσεων, των ανέργων και της νέας γενιάς» εξήγησε χαρακτηριστικά.
Όπως εξήγησε με αιχμές, μετά από εκατό μέρες η κυβέρνηση άρχισε επιτέλους να προσαρμόζεται στην πραγματικότητα. Άλλωστε ο Λένιν είχε πει ότι η πραγματικότητα είναι πολύ πεισματάρα για να την αγνοεί κανείς.
«Η συμφωνία πρέπει να κλείσει άμεσα. Εμείς σας παραδώσαμε ανάπτυξη, έστω και ελάχιστη» πρόσθεσε.
Αναφερόμενη στα προβλήματα της Ελλάδας, η Ντ. Μπακογιάννη τόνισε πως το στοίχημα για την χώρα είναι να κάνουμε μια μεγάλη ουσιαστική συζήτηση για τα πραγματικά προβλήματα.
«Η πρώτη λύση είναι να μεγαλώσει η πίτα των φορολογικών εσόδων. Έχω καταθέσει τις απόψεις μου για την φορολογία, ακόμα και όταν διαφωνούσα στο θέμα αυτό με την κυβέρνηση της ΝΔ. Πιστεύω ότι οι εταίροι μας πρέπει να πειστούν για την ανάγκη νέου φορολογικού συστήματος με εγγυημένα έσοδα. Να κάνουμε νέα εκκίνηση με χαμηλούς συντελεστές και να γίνουμε αμείλικτοι στην φοροδιαφυγή» ανέλυσε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης