Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης: Πρόωρη κάθε αντίδραση της ΝΔ στη συμφωνία Ελλάδας - Ευρωζώνης

Χατζηδάκης: Πρόωρη κάθε αντίδραση της ΝΔ στη συμφωνία Ελλάδας - Ευρωζώνης
"Εδώ είμαστε όλα να τα δούμε με καλή διάθεση, με πατριωτικό πνεύμα"
Στάση αναμονής έναντι της τελικής συμφωνίας της Ελλάδας με την Ευρωζώνη τηρεί ο Κ. Χατζηδάκης, χαρακτηρίζοντας πρόωρη κάθε αντίδραση της ΝΔ.
Ειδικότερα, ο πρώην «γαλάζιος» υπουργός εξήγησε πως η στάση της αντιπολίτευσης απέναντι στη συμφωνία είναι πρόωρη.
«Εδώ είμαστε όλα να τα δούμε με καλή διάθεση, με πατριωτικό πνεύμα, με σοβαρότητα, με εθνική ευθύνη αλλά ακριβώς επειδή πρέπει να τα δούμε με σοβαρότητα πρέπει πρώτα να τα δούμε. Να δούμε περί τίνος πρόκειται και μετά να τοποθετηθούμε» συμπλήρωσε εν συνεχεία.
Παράλληλα, εξήγησε πως «είμαι βέβαιος ότι θα κάνουμε ό,τι μας αναλογεί για να μην πέσει η χώρα στα βράχια αλλά από την άλλη πλευρά δεν μπορεί να μας επιβληθεί και λογοκρισία και να μην κάνουμε κριτική στις όποιες πράξεις του ΣΥΡΙΖΑ».
«Ευχόμαστε στην κυβέρνηση να πετύχει κάτι καλύτερο από το τρισκατάρατο mail Χαρδούβελη» διέτεινε με σαφώς ειρηνικό ύφος.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο «Παραπολιτικά», ανέφερε πως «αυτήν την ώρα η κυβέρνηση εμφανίζει τον εαυτό της να κάνει μια δήθεν πατριωτική και λεβέντικη διαπραγμάτευση ενώ την ίδια στιγμή ξέρουμε ότι κάθε μέρα που περνάει εξ αντικειμένου λειτουργεί υπέρ των δανειστών διότι πιέζονται δημόσια οικονομικά, πιέζεται η πραγματική οικονομία, πιέζεται το τραπεζικό σύστημα στην Ελλάδα».
«Όταν λοιπόν καθίσει η σκόνη τότε θα βγάλει και ο κόσμος τα οριστικά του συμπεράσματα διότι ξέρετε ο πατριωτισμός δεν μετριέται από την ένταση της φωνής, μετριέται από το αποτέλεσμα» κατέληξε ο Κ. Χατζηδάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης