Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρυσοβελώνη (ΑΝΕΛ): Είμαστε σύμφωνοι για δημοψήφισμα εάν το αποφασίσει ο Τσίπρας

Χρυσοβελώνη (ΑΝΕΛ): Είμαστε σύμφωνοι για δημοψήφισμα εάν το αποφασίσει ο Τσίπρας
Το ερώτημα σε ένα τυχόν δημοψήφισμα θα έπρεπε να είναι «ή έντιμη λύση ή ρήξη» τόνισε η κα.Χρυσοβελώνη
Την θέση ότι αν και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν είναι σύμφωνοι με το ενδεχόμενο εκλογών ή δημοψηφίσματος μια και η εντολή του λαού είναι νωπή και ξεκάθαρη, δεν θα είναι αντίθετοι σε ένα δημοψήφισμα εφόσον το αποφασίσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας διατύπωσε η εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
«Εάν αποφασίσει ο πρωθυπουργός να οδηγηθεί η χώρα σε δημοψήφισμα για να έχουμε πιο νωπή την εντολή, οι ΑΝΕΛ δεν θα είμαστε αντίθετοι σε αυτό» υπογράμμισε σε δηλώσεις της στο Παραπολιτικά Fm η κα.Χρυσοβελώνη, τονίζοντας ότι το ερώτημα που θα έπρεπε να τεθεί σε αυτό το δημοψήφισμα είναι «ή έντιμη λύση ή ρήξη».
Σε ερώτηση για το εάν θα πληρωθεί αύριο το ΔΝΤ σε περίπτωση που δεν υπάρξει κάποια λύση στο Eurogroup, η εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ υποστήριξε ότι θα αυτό θα εξαρτηθεί από την απόφαση που θα λάβει ο πρωθυπουργός και το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.
Η κα. Χρυσοβελώνη υποστήριξε πως υπάρχουν τα χρήματα για την πληρωμή του ΔΝΤ, όπως υπάρχουν τα χρήματα για την πληρωμή μισθών και συντάξεων.
Ερωτηθείσα για τον ΕΝΦΙΑ, η εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ τόνισε πως ενδέχεται να μην μπορέσει η κυβέρνηση να τον καταργήσει από φέτος, αλλά η προοπτική είναι να καταργηθεί το 2016, ενώ παράλληλα εξέφρασε την αντίθεση των ΑΝΕΛ στην αύξηση του ΦΠΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης