Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η Ραχήλ Μακρή δεν θα ψηφίσει την παράταση του ΕΝΦΙΑ - Θα εμποδίσει τη φτωχοποίηση της κοινωνίας

Η Ραχήλ Μακρή δεν θα ψηφίσει την παράταση  του ΕΝΦΙΑ - Θα εμποδίσει τη φτωχοποίηση της κοινωνίας
Δηλώνει συνεπής στις προεκλογικές δεσμεύσεις με δήλωσή της στο bankingnews.gr
Συνεπής με τις θέσεις υπεράσπισης της πραγματικής εντολής των ψηφοφόρων, όπως αυτή εκφράστηκε στις 25 Ιανουαρίου παραμένει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ραχήλ Μακρή, με δήλωση της στο bankingnews.gr.
Όπως υπογράμμισε, “είναι τουλάχιστον ανεύθυνο να μιλάμε με εικασίες όσοι δεν συμμετέχουμε στην διαπραγματευτική ομάδα, ανεξάρτητα από την θεσμική μας ιδιότητα.
Οι απαιτήσεις για πλήρη δημοσιοποίηση των διαπραγματευτικών τακτικών υπονομεύουν την εθνική προσπάθεια και αποκαλύπτουν τα παιχνίδια κομματικών μορφωμάτων που εξυπηρετούν συμφέροντα άλλα από αυτά του Ελληνικού Λαού”.
Η κα  Μακρή ξεκαθάρισε ότι οι Βουλευτές ως θεματοφύλακες του δημοσίου συμφέροντος και εκπρόσωποι των πολιτών όχι μόνο οφείλουν να αποτελέσουν τροχοπέδη στην διαδικασία φτωχοποίησης του, αλλά και να συμβάλουν ως μοχλός στην επαναφορά της Ελληνικής κοινωνίας στην ανάπτυξη.
Η Βουλευτής, έχοντας αποδείξει πολλάκις ότι υλοποιεί τις δηλώσεις της, συνέχισε με την αποσαφήνιση ότι δεν θα ψηφίσει την συνέχιση του ΕΝΦΙΑ με την σημερινή του μορφή, καθώς θίγονται οι ασθενείς οικονομικά ομάδες και οι πολίτες δεν φορολογούνται δυνάμει της φοροδοτικής τους ικανότητας.
Εν κατακλείδι, η κα Μακρή τόνισε ότι χρέος της Κυβέρνησης είναι η ορθή επεξεργασία της νομοθετικής πρωτοβουλίας και υποχρέωση του κοινοβουλίου η αμερόληπτη κρίση των νομοθετημάτων με μόνο γνώμονα το συμφέρον των πολλών και όχι την τσέπη των ολιγαρχιών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης