Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κ. Μητσοτάκης: Η μετριότητα χαρακτηρίζει την κυβέρνηση της αριστεράς

Κ. Μητσοτάκης: Η μετριότητα χαρακτηρίζει την κυβέρνηση της αριστεράς
"Η Παιδεία ήταν και είναι το προσωπικό παραμάγαζο των συνδικαλιστών" τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ
Επίθεση εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Κ. Μητσοτάκης  με αφορμή τη σημερινή συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής του πολυνομοσχεδίου της Παιδείας,στην Ολομέλεια της Βουλής.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, το συγκεκριμένο πολυνομοσχέδιο εξυπηρετείται από το συστηματικό ξεχαρβάλωμα της εκπαίδευσης στο όνομα ενός νεοκομμουνιστικού εξισωτισμού, καθώς και τον ασφυκτικό έλεγχο της διοίκησης της εκπαίδευσης από το κόμμα και από τους συνδικαλιστές, οι οποίοι εδώ και χρόνια βλέπουν την Παιδεία ως το προσωπικό τους παραμάγαζο.
Παράλληλα ο κ. Μητσοτάκης κατήγγειλε ότι δεν προηγήθηκε κανένας διάλογος για το συγκεκριμένο νομοσχέδιο.
Ωστόσο διευκρίνισε ότι με τη δική του ενθάρρυνση και παρότρυνση η ΝΔ αποφάσισε να υπερψηφίσει το νομοσχέδιο, σημειώνοντας ότι "παρόλο που είχαμε ενστάσεις για κάποια άρθρα του, πιστεύαμε ότι αντιμετώπιζε ριζικά και ουσιαστικά χρόνιες παθογένειες".
 "Κανένα πρόκριμα κομματικής συνεργασίας δεν υπήρχε. Υπήρχε όμως η διάθεση να ξεπεράσουμε κομματικά στεγανά και να δούμε κατάματα την αλήθεια, αντιμετωπίζοντας αυτές τις παθογένειες" τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.
Τέλος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι "δεν μπορεί να ξεφύγει από το δογματισμό μιας μικρής Αριστεράς που σπεύδει να βάλει ταξικό πρόσημο στα πάντα μέχρι και στην ίδια τη βαθμολογία".
"Δεν την αντέχετε την αριστεία γιατί η έννοια που εκφράζετε εσείς είναι η μετριότητα. Είστε η Αριστερά που εκφράζει τη μετριότητα" επσιήμανε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης