Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρυσόγονος (ΣΥΡΙΖΑ): Είμαστε κοντά σε συμφωνία με τους δανειστές – Θα «αντέξει» ο ΣΥΡΙΖΑ

Χρυσόγονος (ΣΥΡΙΖΑ): Είμαστε κοντά σε συμφωνία με τους δανειστές – Θα «αντέξει» ο ΣΥΡΙΖΑ
Αν η συμφωνία ήταν πινακίδα θα ανέγραφε: «Η ενόχληση είναι προσωρινή, το έργο μένει» τόνισε ο κ. Χρυσόγονος
Την εκτίμηση ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι κοντά σε συμφωνία με τους δανειστές διατύπωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Χρυσόγονος.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Χρυσόγονος υποστήριξε ότι αν επιτευχθεί η συμφωνία, το παράπλευρο κόστος για την οικονομία θα ξεχαστεί.
«Πλησιάζουμε σε συμφωνία...
Αν τα καταφέρουμε, η συμφωνία θα θυμίζει πινακίδα που αναγράφει: «Η ενόχληση είναι προσωρινή, το έργο μένει» τόνισε ο κ.Χρυσόγονος, υπογραμμίζοντας πως η συμφωνία δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί, αλλά η επίτευξή της είναι κοντά.
Ερωτηθείς για το εάν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξουν τη συμφωνία στη Βουλή, ο κ.Χρυσόγονος τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αποδειχτεί στην πράξη ανθεκτικότερος από τα παραδοσιακά κόμματα εξουσίας γιατί έχει δημοκρατικές διαδικασίες και οι τυχόν διαφωνούντες θα εκφράσουν στα συλλογικά όργανα τις διαφωνίες τους.
«Η σκληρή διαπραγμάτευση - που έγινε και γίνεται - έχει μεγάλο παράπλευρο κόστος για τον ελληνική οικονομία, αλλά αν τελικά το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης μακροπρόθεσμα είναι καλύτερο, πχ. με ουσιώδη μείωση πλεονασμάτων και ελάφρυνση χρέους, το παράπλευρο κόστος θα ξεχαστεί» υποστήριξε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης