Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μάρδας (αναπλ. ΥΠΟΙΚ): Είμαι αισιόδοξος για συμφωνία – Δεν έβγαλα ποτέ 80.000 στο εξωτερικό

Μάρδας (αναπλ. ΥΠΟΙΚ): Είμαι αισιόδοξος για συμφωνία – Δεν έβγαλα ποτέ 80.000 στο εξωτερικό
Μπορεί να υπάρξει συμφωνία για το χρηματοδοτικό στο Eurogroup της 11ης Μαΐου τόνισε ο κ.Μάρδας
Την αισιοδοξία του ότι θα υπάρξει συμφωνία μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των δανειστών εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δ. Μάρδας.
Σε δηλώσεις του στο Real Fm και απαντώντας σε ερώτηση για το εάν αυτή η συμφωνία μπορεί να επέλθει στο Eurogroup της ερχόμενης Δευτέρας 11 Μαΐου  ο κ.Μάρδας απάντησε καταφατικά.
«Ναι.
Μιλάω για τώρα, γι΄αυτήν την περίοδο.
 Τουλάχιστον στο κομμάτι που τη χρειαζόμαστε, δηλαδή το χρηματοδοτικό κλπ.
Όλες οι κινήσεις της κυβέρνησης είναι προς αυτήν την κατεύθυνση» τόνισε ο κ.Μάρδας αναφέροντας πως «υπάρχει μια εντατικοποίηση των διαπραγματεύσεων, εδώ και αρκετές μέρες».
«Όλα επιδιώκουν ένα πράγμα, να κλείσει η συμφωνία και προσωπική άποψη, πάλι, εκφράζω: αυτήν την τάση την βλέπω και από την απέναντι πλευρά» υποστήριξε ο αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ.
Αναφορικά με την εμπλοκή του ονόματος του στην υπόθεση μεταφοράς 80.000 ευρώ στο εξωτερικό ο κ.Μάρδας υποστήριξε κατηγορηματικά ότι «80.000 δεν έχω βγάλει ποτέ στη ζωή μου στο εξωτερικό. Ούτε εγώ, ούτε η σύζυγός μου».
«Όταν το άκουσε αυτό η σύζυγός μου με απείλησε με διαζύγιο, γιατί ήταν σε έξαλλη κατάσταση.
Μου λέει: “Είναι δυνατόν να έχεις 80.000 στο εξωτερικό και να μην το ξέρω;”
Αυτό έγινε, βέβαια, 2-3 μέρες πριν, όταν άρχισε να “φωτογραφίζεται” το όνομά μου, η πρώτη αντίδραση ήταν από τη σύζυγό μου και μετά από εκεί πέρα τα υπόλοιπά είναι ένα θέμα ρουτίνας» είπε ο κ.Μάρδας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης