Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαξίμου: Καθιερώνεται ο «πρωινός καφές» - Στόχος ο συντονισμός κυβέρνησης - κόμματος εν όψει κρίσιμων αποφάσεων

Μαξίμου: Καθιερώνεται ο «πρωινός καφές» - Στόχος ο συντονισμός κυβέρνησης - κόμματος εν όψει κρίσιμων αποφάσεων
Αφορμή για την πρωτοβουλία για καθημερινό πρωϊνό καφέ είναι ο πλήρης συντονισμός κυβέρνησης –κόμματος, εν όψει της τελικής φάσης της διαπραγμάτευσης
Την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου πέρασε το πρωί ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κορωνάκης και η εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Ράνια Σβίγγου, οι οποίοι συμμετείχαν σε σύσκεψη του επικοινωνιακού επιτελείου της κυβέρνησης και των στενών συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα υπό τον προεδρία του πρωθυπουργού.
Στη σύσκεψη αποφασίστηκε η καθιέρωση του καθημερινού πρωινού καφέ με τη συμμετοχή του πρωθυπουργού, των συνεργατών του, του εκπροσώπου τύπου, ενώ το κόμμα θα εκπροσωπείται από τον κ. Κορωνάκη και την κ. Σβίγγου.
Επιπλέον σήμερα θα συνέλθει στις τρεις το μεσημέρι η πολιτική γραμματεία του κόμματος στην Πλατεία Κουμουνδούρου χωρίς ωστόσο τη συμμετοχή του Αλέξης Τσίπρα, καθώς ο ίδιος βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τους κ.κ. Δραγασάκη, Βαρουφάκη, Τσακαλώτο που έχουν κρίσιμες επαφές με Draghi, Moscovici και Sapin, εν όψει της συνεδρίασης της ΕΚΤ.
Αφορμή για την πρωτοβουλία για καθημερινό πρωϊνό καφέ είναι ο πλήρης συντονισμός κυβέρνησης –κόμματος, εν όψει της τελικής φάσης της διαπραγμάτευσης αλλά και των κρίσιμων αποφάσεων που αναμένεται να λάβει η κυβέρνηση σε σχέση πάντα με το αποτέλεσμα των διαβουλεύσεων με εταίρους και πιστωτές.

Δημήτρης Αλειφερόπουλος
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης