Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνεχίζεται ο πόλεμος για τις συντάξεις - Μαξίμου: Η ΝΔ παραδέχεται πως «έκοψε» τις επικουρικές

Συνεχίζεται ο πόλεμος για τις συντάξεις - Μαξίμου: Η ΝΔ παραδέχεται πως «έκοψε» τις επικουρικές
Ο Καραγκούνης παραδέχθηκε πως για τις επικουρικές συντάξεις προβλέπεται η ρήτρα μηδενικών ελλειμμάτων
Με σαφώς ειρωνικό ύφος απαντά στη ΝΔ η κυβέρνηση, κατηγορώντας τον Κώστα Καραγκούνη πως «παραδέχεται τις μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις».
Ειδικότερα, πηγές του Μαξίμου επισημαίνουν πως ο Καραγκούνης παραδέχεται ότι έγιναν μειώσεις στις επικουρικές γιατί αποτελούν «μικρό μέρος του εισοδήματος των συνταξιούχων».
Συνεχίζοντας στο ίδιο ειρωνικό ύφος, τονίζουν πως χαιρετίζουν τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ ο οποίος αποκάλυψε πως η προηγούμενη κυβέρνηση δεν δέχθηκε τις ομαδικές απολύσεις.
Απαντώντας στα γαλάζια πυρά για τον αναπληρωτή υπουργό, ο οποίος φέρεται να μετέφερε χρήματα στο εξωτερικό, οι ίδιες πηγές σημειώνουν πως περιμένουν από τον κ. Καραγκούνη να πιέσει την εφημερίδα «Θεσσαλονίκη» να δημοσιεύσει τα στοιχεία του «αναπληρωτή υπουργού που έβγαλε 80.000 ευρώ στο Λουξεμβούργο το Μάρτιο».
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κ. Καραγκούνης διευκρίνισε σήμερα πως «για τις επικουρικές που αποτελούν μικρό μέρος του εισοδήματος των συνταξιούχων, σήμερα προβλέπεται πράγματι, η ρήτρα μηδενικού ελλείμματος, που θα οδηγήσει σε άλλες περιπτώσεις σε μικρή μείωση για φέτος, σε άλλες περιπτώσεις σε μικρή αύξηση και σε άλλες δεν θα υπάρξει αλλαγή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης