Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δούρου (Περιφερειάρχης Αττικής): Η πρώτη Περιφέρεια της χώρας ισχυρό χαρτί στη συλλογική προσπάθεια ανάκαμψης

Δούρου (Περιφερειάρχης Αττικής): Η πρώτη Περιφέρεια της χώρας ισχυρό χαρτί στη συλλογική προσπάθεια ανάκαμψης
Σε τρεις άξονες ο αγώνας της Περιφερειακής Αρχής
«Να καταστεί ισχυρό χαρτί στη συλλογική προσπάθεια ανάκαμψης που επιβάλλει το εθνικό και δημόσιο συμφέρον η πρώτη Περιφέρεια της χώρας», δήλωσε η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου,  με αφορμή τη συμπλήρωση επτά μηνών διοίκησης από την ανάληψη των καθηκόντων της.
Όπως η ίδια σημείωσε σε δήλωσή της στην εφημερίδα «ΑΥΓΗ», ο αγώνας της Περιφερειακής Αρχής επικεντρώνεται σε τρεις άξονες : Στην αλλαγή του υποδείγματος εξουσίας, στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και σε ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης με έμφαση στην απασχόληση, την κοινωνική δικαιοσύνη και αλληλεγγύη.
Κατά την ίδια, η παράταξη «Δύναμη Ζωής» ακολούθησε και επέβαλε ένα νέο αλλά δύσκολο δρόμο στην Αυτοδιοίκηση ως απάντηση στην παλαιά αντίληψη των πελατειακών σχέσεων και της αδιαφάνειας.
Μεταξύ άλλων, η κ. Δούρου υπογράμμισε ότι  η Περιφερειακή Αρχή έπρεπε να τηρήσει τις δεσμεύσεις της απέναντι στους πολίτες που την επέλεξαν κάνοντας την μεγάλη ρήξη τον περασμένο Μάιο.
Κάνοντας αναφορά στις αγκυλώσεις που είχε να αντιμετωπίσει στην λειτουργία της διοίκησης, τόνισε πως «για να δικαιώσει τον τίτλο της είναι αναγκαίο να επιβληθεί βαθιά μεταρρύθμιση στην κατεύθυνση της διαφάνειας και της αποτελεσματικότητας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης