Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσιόδρας (Ποτάμι): Ο κ. Τσίπρας αναιρεί τις προεκλογικές του δεσμεύσεις – Αντιλαμβάνεται ότι είναι ανέφικτες

Τσιόδρας (Ποτάμι): Ο κ. Τσίπρας αναιρεί τις προεκλογικές του δεσμεύσεις – Αντιλαμβάνεται ότι είναι ανέφικτες
«Η κυβέρνηση θα έρθει αντιμέτωπη με τα αδιέξοδα της, αν δεν ασχοληθεί με το πρόβλημα της ύφεσης»
Ο πρωθυπουργός έρχεται αντιμέτωπος με την πραγματικότητα και τις υποσχέσεις που είχε δώσει, ανέφερε σήμερα, Τετάρτη, ο κ. Δημήτρης Τσιόδρας, εκπρόσωπος Τύπου, του Ποταμιού, προσθέτοντας πως «ο κ. Τσίπρας καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να υλοποιήσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις του και τις αναιρεί μία-μία».
Οι πολίτες επιθυμούν να παραμείνει η χώρα στο ευρώ, σχολίασε ο κ. Τσιόδρας, τονίζοντας ότι «το θέμα είναι τι είναι διατεθειμένος {ο πρωθυπουργός} να αποδεχτεί».
«Βρισκόμαστε με την πλάτη στον τοίχο, έχουμε χάσει πολύ χρόνο», ανέφερε σχετικά με τις διαπραγματεύσεις, καθώς όπως επεσήμανε «γίνεται μια διαπραγμάτευση με λάθος τρόπο».
Ο ίδιος προειδοποίησε ότι «η κυβέρνηση θα έρθει αντιμέτωπη με τα αδιέξοδα της, αν δεν ασχοληθεί με το πως θα σταματήσει η ύφεση», ενώ άσκησε κριτική, καθώς εκτιμά ότι υπάρχει «μια συνέχιση του κομματικού κράτους, όπως το είχαμε ζήσει τα προηγούμενα χρόνια», ενώ δεν έχει καμία ελπίδα ότι η κυβέρνηση θα το σταματήσει.
Τέλος, επεσήμανε ότι η «συμπαράσταση στον κ. Βαρουφάκη και τη γυναίκα του» είναι «αυτονόητη», καταδικάζοντας ως απαράδεκτες αυτές τις συμπεριφορές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης