Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παναγούλης: Να αποκατασταθούν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, ιδιαίτερα όσοι αγωνίστηκαν για τον ΣΥΡΙΖΑ!

Παναγούλης: Να αποκατασταθούν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, ιδιαίτερα όσοι αγωνίστηκαν για τον ΣΥΡΙΖΑ!
Προκλητική δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ
Να αποκατασταθούν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ και ειδικά όσι βοήθησαν τον ΣΥΡΙΖΑ, ζήτησε ο βουλευτής της κυβέρνησης, Στάθης Παναγούλης, απευθυνόμενος στον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά.
«Η ΕΡΤ πρέπει να ανοίξει όλα τα προγράμματά της πρέπει να αποκαταστήσει όλους τους εργαζόμενους και ιδιαίτερα όλους εκείνους που αγωνίστηκαν για να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παναγούλης, μιλώντας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του νομοσχέδιου για την επανίδρυση της ΕΡΤ.
Νωρίτερα απευθυνόμενος προς τους παριστάμενους υπουργούς Επικρατείας Νίκο Παππά και Εσωτερικών Νίκο Βούτση υποστήριξε «πρέπει να τιμήσουμε αυτούς τους εργαζόμενους. Αυτούς τους εργαζόμενους μαζί με τις καθαρίστριες, μαζί με τους απολυμένους, τους αδικημένους, αυτούς που κατέτρεξε με τον πιο ωμό και εκβιαστικό τρόπο η προηγούμενη κυβέρνηση, πρέπει εμείς να τους δικαιώσουμε. Είναι, εξάλλου, καθήκον μας. Είναι καθήκον σε μας που ισχυριζόμαστε και είμαστε οι εκπρόσωποι μιας Κυβέρνησης που αγωνίζεται για τη δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης