Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητρόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Ουτοπία ο έντιμος συμβιβασμός με τους δανειστές – Να γίνει δημοψήφισμα

Μητρόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Ουτοπία ο έντιμος συμβιβασμός με τους δανειστές – Να γίνει δημοψήφισμα
Ο Γ. Βαρουφάκης ήταν και παραμένει ο ιδανικότερος εθνικός διαπραγματευτής τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Στη θέση υπέρ της διεξαγωγής δημοψηφίσματος προκειμένου η κυβέρνηση να απαντήσει στον εκβιασμό των δανειστών με ισχυρότερη διαπραγματευτική βάση εμμένει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Μητρόπουλος.
Σε δηλώσεις του στο Mega ο κ.Μητρόπουλος εκτίμησε ότι είναι μάλλον ουτοπία ο έντιμος συμβιβασμός.
«Για αυτό πρέπει πριν την επίτευξη συμφωνίας να ερωτηθεί ο λαός  αν θέλει τρίτο μνημόνιο ή νέα μέτρα, δεδομένης όμως της αμετάθετης θέσης να παραμείνει η χώρα στο ευρώ» τόνισε ο κ.Μητρόπουλος.
Κληθείς να σχολιάσει τον ανασχηματισμό της διαπραγματευτικής ομάδας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «ο ιδανικότερος εθνικός διαπραγματευτής ήταν και παραμένει ο Γιάνης Βαρουφάκης».
Όπως είπε, οι δανειστές έκαναν πολιτικό bullying στον εθνικό διαπραγματευτή και πρόσθεσε ότι «θέλει να αποφευχθεί η όποια απαξίωσή του».
Ο κ. Μητρόπουλος εξήρε τη «μαχητικότητα» του υπουργού Οικονομικών, όπως και τη δυνατότητά του να αναδείξει όλες τις πτυχές του ελληνικού ζητήματος.
«Θέλω να πιστεύω ότι ήταν και παραμένει ο κ. Βαρουφάκης ο σχεδιαστής και ο εκφραστής του ελληνικού διαπραγματευτικού σχεδίου», τόνισε ο κ.Μητρόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης