Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σακελλαρίδης προς ΝΔ: Η κυβέρνηση στηρίζει τον Βαρουφάκη και την πολιτική που εκπροσωπεί

Σακελλαρίδης προς ΝΔ: Η κυβέρνηση στηρίζει τον Βαρουφάκη και την πολιτική που εκπροσωπεί
"Ο κ. Βαρουφάκης και η πολιτική που εκπροσωπεί είναι επιλογή της κυβέρνησης"
Την στήριξη της κυβέρνησης στον υπουργό Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκη, επιβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γ. Σακελλαρίδης απαντώντας στην κριτική της Νέας Δημοκρατίας για την απόφαση ανασχηματισμού στην ομάδα διαπραγμάτευσης με τους εταίρους.
«Συμφωνούμε απολύτως με τον κ. Καραγκούνη ότι “ο κ. Βαρουφάκης δεν είδε φως και μπήκε σ' αυτή την κυβέρνηση” και ότι “αυτός και η πολιτική που εκπροσωπεί είναι επιλογή της κυβέρνησης”» τόνισε ο κ. Σακελλαρίδης.
Όπως επισήμανε ο κ. Σακελλαρίδης «γι' αυτό ακριβώς και η κυβέρνηση στηρίζει τον Υπουργό Οικονομικών στις στοχευμένες και κατευθυνόμενες επιθέσεις που δέχεται».
Νωρίτερα ο Κ. Καραγκούνης υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός πλαισιώνει τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη «με διαφορετικούς συνεργάτες, γιατί να τον διώξει δεν μπορεί και να τον κρατήσει όπως ήταν δεν το αντέχει».
Ο Κ. Καραγκούνης σχολίασε επίσης πως «ο κ. Βαρουφάκης δεν είδε φως και μπήκε σε αυτή την κυβέρνηση» και συμπληρώνει ότι «αυτός και η πολιτική που εκπροσωπεί ήταν επιλογή της κυβέρνησης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης