Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η κυβέρνηση εξετάζει να υποβάλλει βελτιωμένη πρόταση μεταρρυθμίσεων στην Ε.Ε.

Η κυβέρνηση εξετάζει να υποβάλλει βελτιωμένη πρόταση μεταρρυθμίσεων στην Ε.Ε.
Σύσκεψη στο Μαξίμου
(upd) Σύσκεψη ενημέρωσης και όχι αποφάσεων διεξήχθη στο Μέγαρο Μαξίμου.
Αν και το Μέγαρο Μαξίμου χαρακτηρίζει τη σημερινή σύσκεψη «ενημέρωσης και όχι αποφάσεων», αναζητήθηκε η σύνθεση και τα μέτρα μιας νέας βελτιωμένης πρότασης μεταρρυθμίσεων που να κάμπτει τις αντιρρήσεις των πιστωτών, χωρίς να ξεφεύγει από το πλαίσιο των «κόκκινων γραμμών».  
Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν κατατεθεί βελτιωμένη πρόταση, δεν θα θίγονται οι «κόκκινες γραμμές», τουλάχιστον στο βασικό τους κορμό.

Νωρίτερα το bankingnews έγραφε:

Σύσκεψη ενημέρωσης και όχι αποφάσεων, πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου.
Στη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, συμμετέχουν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γ. Δραγασάκης, ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο Θ. Μιχόπουλος, ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών και Ναυτιλίας Γιώργος Σταθάκης, αλλά και  ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Στο επίκεντρο της σύσκεψης αναμένεται να τεθεί γενικότερα η τρέχουσα κατάσταση και ειδικότερα, η διαπραγμάτευση με τους δανειστές, η αυριανή τηλεδιάσκεψη του Brussels Group, αλλά και η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο κ. Τσίπρας τόσο με την καγκελάριο της Γερμανίας, A. Merkel, όσο και με τον Πρόεδρο του Eurogroup, J. Dijsselbloem.

(Πρώτη ενημέρωση 19:39, Κυριακή 26 Απριλίου 2015)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης