Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ειρωνική «απάντηση» Βαρουφάκη στο Reuters - Δεν μπορώ τα βαρετά δείπνα

Ειρωνική «απάντηση» Βαρουφάκη στο Reuters - Δεν μπορώ τα βαρετά δείπνα
Το περιβάλλον του Βαρουφάκη δήλωσε οτι δεν μπορεί τα βαρετά δείπνα και προτίμησε να δειπνήσει με φίλους και συνεργάτες και  πέρασε και πολύ καλά 
Με ειρωνική διάθεση «απάντησε» στο δημοσίευμα του Reuters ο έλληνας υπουργός οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης ο οποίος διέρρευσε από κύκλους του υπουργείου ότι, «δεν παρέστη στο επίσημο δείπνο στη Ρίγα γιατί δεν μπορεί τα βαρετά δείπνα και προτίμησε να δειπνήσει με φίλους και συνεργάτες και πέρασε και πολύ καλά»...
Οι ίδιοι κύκλοι υπογραμμίζουν πάντως, ότι το δείπνο δεν ήταν επίσημο, καθώς διοργανώνεται από τους ίδιους τους υπουργούς Οικονομικών, οπότε δεν τον υποχρέωνε το πρωτόκολλο να παραστεί.
Το δημοσίευμα του Reuters ανέφερε ότι «την ώρα που τα λεωφορεία μετέφεραν τους Ευρωπαίους υπουργούς Οικονομικών για το δείπνο στην πρωτεύουσα της Λετονίας, στη Ρίγα, το βράδυ της Παρασκευής, ο Γ. Βαρουφάκης έμενε πίσω στο ξενοδοχείο και περιπλανιόταν στους διαδρόμους του».
Επίσης δημοσιογράφοι του πρακτορείου ανέφεραν με σαρκαστικό ύφος ότι στο πρωινό, πριν την συνάντηση, ο Γ. Βαρουφάκης και ο πρόεδρος της ΕΚΤ, Mario Draghi, απέφυγαν να κοιταχτούν στα μάτια καθώς έπαιρναν φαγητό από το μπουφέ.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης