Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σακελλαρίδης (κυβ. εκπρόσωπος): Αισιόδοξος για λύση – Ζητάμε να λυθεί πλήρως το θέμα της ρευστότητας

Σακελλαρίδης (κυβ. εκπρόσωπος): Αισιόδοξος για λύση – Ζητάμε να λυθεί πλήρως το θέμα της ρευστότητας
Δεν εξετάζουμε δημοψήφισμα ή εκλογές υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Την αισιοδοξία του για την επίτευξη μιας λύσης όσον αφορά το πρόβλημα της ρευστότητας της ελληνικής οικονομίας εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο οποίος απέρριψε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος ή πρόωρων εκλογών.
Σε δηλώσεις του στο Mega ο κ.Σακελλαρίδης υποστήριξε ότι η Ελλάδα δεν ζητά μια υποδόση για να συνεχιστεί το μαρτύριο της σταγόνας, αλλά «ζητά να λυθεί πλήρως το θέμα της ρευστότητας».
«Μπορούμε και πρέπει να φτάσουμε σε μια συμφωνία για να υπάρξει λύση στο πρόβλημα της ρευστότητας, είμαι αισιόδοξος» τόνισε ο κ.Σακελλαρίδης.
«Εμείς έχουμε κάνει προτάσεις, τις έχουμε βελτιώσει, έχουμε καλύψει μεγάλη απόσταση από την δική μας πλευρά.
Αυτό που μένει είναι να δούμε και μια αντίστοιχη βούληση από την πλευρά των πιστωτών για να βρεθεί μια λύση» υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναφέροντας ότι «δεν μπορούν να ζητούν μεταρρυθμίσεις ενώ έχει στεγνώσει η αγορά από την ρευστότητα».
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο έκτακτης σύγκλισης του Eurogroup την επόμενη εβδομάδα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Γιατί όχι και Eurogroup την άλλη εβδομάδα;».
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε πως η κυβέρνηση διαθέτει νωπή λαϊκή εντολή να μην συνεχίσει τις πολιτικές της λιτότητας και δεν εξετάζει το ενδεχόμενο να προσφύγει στη λαϊκή ετυμηγορία.
«Η κυβέρνηση δεν εξετάζει το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος ή εκλογών από τη στιγμή που θεωρούμε ότι με την πολιτική μας εφαρμόζουμε την λαϊκή εντολή να μην συνεχίσουμε τις πολιτικές λιτότητας», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης