Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουτσούμπας: Κροκοδείλια δάκρυα για τους μετανάστες από εκείνους που είναι υπεύθυνοι για επεμβάσεις και πολέμους

Κουτσούμπας: Κροκοδείλια δάκρυα για τους μετανάστες από εκείνους που είναι υπεύθυνοι για επεμβάσεις και πολέμους
Σκληρή κριτική στην ελληνική κυβέρνηση και την ΕΕ για την μεταναστευτική πολιτική
Για παραπέρα επέκταση των μηχανισμών δίωξης και καταστολής της Σένγκεν, της Frontex και της Eurojust προειδοποίησε ο γενικός γραμαμτέας του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας παρευρισκόμενος στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ για τους πρόσφυγες και μετανάστες.
Ειδικότερα όπως κατήγγειλε ο κ. Κουτσούμπας «η δέσμη των 10 μέτρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η πολιτική της ελληνικής κυβέρνησης δεν περιλαμβάνει ούτε καν μέτρα άμεσης ανακούφισης των προσφύγων, των μεταναστών, αλλά αντίθετα σηματοδοτεί την ενίσχυση και παραπέρα επέκταση των μηχανισμών δίωξης και καταστολής της Σένγκεν, της Frontex και της Eurojust και βεβαίως εδραιώνουν παραπέρα τους κανονισμούς του "Δουβλίνου 2" που οδηγούν ουσιαστικά χώρες όπως η Ελλάδα σε αποθήκες ψυχών».
«Όλοι εκείνοι οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τις επεμβάσεις, τους πολέμους στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου χύνουν σήμερα κροκοδείλια δάκρυα για τα θύματα αυτής της πολιτικής τους» τόνισε ο κ. Κουτσούμπας.
Καταλήγοντας υπογράμμισε ότι «δεν χρειάζεται άλλο χάσιμο χρόνου. Σήμερα είναι η ώρα να κινητοποιηθεί ο λαός», προσθέτοντας ότι το ΚΚΕ «έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις σε αυτή την κατεύθυνση»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης