Τελευταία Νέα
Πολιτική

Διαψεύδει το Μαξίμου το «τελεσίγραφο» Τσίπρα προς Merkel – Δεν δεχόμαστε, δεν θέτουμε τελεσίγραφα

Διαψεύδει το Μαξίμου το «τελεσίγραφο» Τσίπρα προς Merkel – Δεν δεχόμαστε, δεν θέτουμε τελεσίγραφα
Τελείως αβάσιμα τα δημοσιεύματα διαμηνύει το Μέγαρο Μαξίμου
Με κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδει το Μέγαρο Μαξίμου τα δημοσιεύματα που θέλουν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να προσέρχεται με τελεσίγραφο στη συνάντηση που θα έχει με την Καγκελάριο της Γερμανίας, Angela Merkel στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ.
«Τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προσέρχεται με τελεσίγραφο στη συνάντηση με τη Γερμανίδα Καγκελάριο Angela Merkel δεν έχουν καμία απολύτως βάση.
Η ελληνική κυβέρνηση όπως δεν δέχεται τελεσίγραφα έτσι και δεν θέτει» αναφέρουν πηγές του Μαξίμου.
Νωρίτερα δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο πρωθυπουργός επρόκειτο να μεταφέρει στην Καγκελάριο της Γερμανίας, Angela Merkel το μήνυμα πως η ελληνική κυβέρνηση έκανε ότι ήταν να κάνει και πλέον εναπόκειται στην πλευρά των εταίρων να τηρήσουν αυτά για τα οποία έχουν δεσμευτεί.
Βάσει των πληροφοριών αυτών, ο πρωθυπουργός φερόταν διατεθειμένο να πει στην καγκελάριο, ότι αν και οι εταίροι δεν τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους, τότε όλα τα σενάρια, ακόμα και αυτό των εκλογών είναι ανοιχτά.
Σημειώνεται πως στις 14:00 θα συνεδριάσει εκτάκτως η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ παρά την απουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης