Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ): Υπάρχει πρόοδος στις διαπραγματεύσεις – Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος

Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ): Υπάρχει πρόοδος στις διαπραγματεύσεις – Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος
«Αν δεν διεκδικήσεις δεν θα πάρεις, αλλά πρέπει να έχεις και μυαλό και σχέδιο να βλέπεις μέχρι που σε παίρνει»
«Και οι δύο πλευρές πιστοποιούν ότι υπάρχει πρόοδος, διαφορές και ότι η διαπραγμάτευση πρέπει να ολοκληρωθεί το συντομότερο», ανέφερε από το ραδιόφωνο του Alpha, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος δήλωσε «συγκρατημένα αισιόδοξος».
Ο κ. Παπαδημούλης σχολίασε ότι «αυτή η συμφωνία χρειάζεται γιατί υπηρετεί το κοινό συμφέρον», ενώ παράλληλα τόνισε ότι πιστεύει πως θα υπάρξει «μια συμφωνία-βελτίωση όσων παρέλαβε η κυβέρνηση».
«Έχω εμπιστοσύνη στο οικονομικό μας επιτελείο», υποστήριξε ο ευρωβουλευτής, προσθέτοντας πως «αν δεν διεκδικήσεις δεν θα πάρεις, αλλά πρέπει να έχεις και μυαλό και σχέδιο να βλέπεις μέχρι που σε παίρνει».
«Η γραμμή της κυβέρνησης είναι διαπραγμάτευση σκληρή για λύση με τους έξω και τομές ή/και συγκρούσεις όπου χρειαστεί μέσα», διευκρίνισε στη συνέχεια.
Ερωτηθείς για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, την οποία πέρασε η κυβέρνηση, σχετικά με τα αποθεματικά των Ο.Τ.Α., ο κ. Παπαδημούλης σχολίασε ότι «κανείς δεν είναι ευτυχής με αυτή την κατάσταση, ούτε με τη χρήση μεθόδων ΠΝΠ», χαρακτηρίζοντας υποκριτικές τις διαμαρτυρίες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
«Έχουν τα δίκια τους οι δήμαρχοι, όμως, εφόσον υπάρχουν διαβεβαιώσεις ότι είναι προσωρινό, πρέπει να κατέβουν οι τόνοι», κατέληξε ο ευρωβουλευτής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης