Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σακελλαρίδης (κυβ. εκπρόσωπος): Η κυβέρνηση κάνει ότι χρειάζεται για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις

Σακελλαρίδης (κυβ. εκπρόσωπος): Η κυβέρνηση κάνει ότι χρειάζεται για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις
Αν δεν κάναμε την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου θα μας έλειπαν λεφτά τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Την θέση ότι η κυβέρνηση κάνει ότι χρειάζεται για να πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις διατύπωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, σχολιάζοντας την απόφαση για Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τα διαθέσιμα των ταμείων.
«Αν δεν κάναμε την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου θα μας έλειπαν λεφτά», τόνισε σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο Γ. Σακελλαρίδης.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αφού ζητά όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους, επεσήμανε πως «οι δήμαρχοι πρέπει να καταλάβουν την κατάσταση», αναφερόμενος στις έντονες αντιδράσεις δημάρχων και περιφερειαρχών και ύστερα από την έκτακτη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ.
«Η ελληνική κυβέρνηση έκανε πολλά βήματα για μια αμοιβαία λύση και τώρα αναμένεται η στάση της άλλης πλευράς» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος διέψευσε δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για στάση πληρωμών και τονίζει ότι δεν έχουν καμία βάση.
Αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς, εξέφρασε την αισιοδοξία του για συμφωνία, ενώ για το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος ή εκλογών ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ήταν στην ουσία δημοψήφισμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης